Find mere om:
Test: Citroën og Opel bedst i mpv-test | bil.guide.dk

Test: Citroën og Opel bedst i mpv-test

Vi tester fire meget forskellige mpv’ere til syv personer. Her tæller størrelsen. I sidste ende er Opel og Citroën overlegne.

En storfamiliebil med syv sæder er ikke en metervare. Der er nemlig stor forskel på den brede vifte af syvpersoners mpv’ere på markedet. Både hvad angår plads, pris, køreegenskaber og praktikalitet.

Det viser vores stortest af nyhederne Citroën C4 Grand Picasso, Fiat 500L Living, Kia Carens samt Opel Zafira Tourer, der har et par år på bagen, men er genfødt med en ny 1,6 liters diesel.

Modellerne afviger i udstyrs- og motorvarianter, men modelprogrammerne spænder så vidt, at de et langt stykke hen ad vejen kan sammenlignes direkte, og du kan finde sammenlignelige modeller i forhandlernes prislister, hvilket vi selvfølgelig har taget højde for.

I sidste ende afhænger det også af, hvem du skal have med på tredje række, hvor langt du skal køre og hvor ofte. Det er nemlig ikke helt lige gyldigt, om der er små børn eller granvoksne mænd om bord.

LÆS OGSÅ Franskmand med finesse

LÆS OGSÅ Fornuftig familieflytter

LÆS OGSÅ Kneben Fiat med charme

LÆS OGSÅ Opels familielokomotiv

Test: Tre små mpv'er med god plads

05-04-2013: Vi lader den faceliftede Citroën C3 Picasso udfordre Opel Meriva og Ford B-Max. Læs artikel

Test: Familiebiler med mange sæder

11-06-2011: Vi stiller skarpt på MPV'erne og tester fem af de bedste, blandt andre de to mest solgte. Læs artikel

Nyhed: Krig på døre blandt de nye mini-MPV’er

02-09-2012: Den lille MPV er generelt på vej til sit store gennembrud i dette efterår. Flere fabrikker satser på den smarte og praktiske biltype. Læs artikel

Test: Bilkøberne er vilde med plads

27-05-2012: Multibiler, mpv’ere, familiecontainere og hvad minibusserne nu ellers kaldes, hitter. Læs artikel

Test: Stor test: 13 firmabiler til lyst og last

08-05-2014: Nye firmabiler er rullende kontorer og alt, hvad en moderne forretningsmand m/k kan forlange. Benhård konkurrence giver lav beskatning og ekstra højt udstyrsniveau i de nye modeller. Christian Schacht, redaktør på JP Aarhus Motor, har testet biler siden 1997 og gennemgår her 13 aktuelle businessmodeller i den klassiske størrelse. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...