Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Hatchback (14)
Minibil (8)
Sedan (1)
Amerikanerbiler (0)
  Bilmærke
Alfa Romeo
Ford (9)
VW (9)
Audi (6)
Opel (6)
Citroën (5)
Suzuki (5)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Love & regler (0)
Luksus (9)
Miljø (6)
Sparetips (0)
Sport (34)
Forventningerne til den nye Alfa med baghjulstræk har nået nærmest hysteriske højder.
Hvilket bilmærke giver størst sikkerhed for et godt værksted? Og er er der nogen mærker, der er lige omvendt? FDM gennemfører undersøgelser, der giver et tydeligt fingerpeg. Så her er de gode, de knap så gode og de virkelig dårlige mærkeværksteder i Danmark.
Premiere: Vi kører sidste omgang i Alfas Giulietta, der får nok et facelift, inden en afløser er klar. Selv om den ikke er uden svagheder, er den fortsat et køreglad alternativ.
Pirelli er pioner inden for at udvikle dæk specifikt til de forskellige bilmodeller. Sådanne skræddersyede dæk koster lidt ekstra – men så passer bil og dæk også optimalt sammen, viser vores test.
Den nye Giulia fra Alfa er endelig præsenteret i de mere almindelige versioner. Ærkekonkurrenterne er blandt de mest populære firmabiler herhjemme.
Alfas nye Giulia skal koste det samme som BMW 3-serie i beskatning. Topmodellen kører over 300 km/t. Der er klassisk baghjulstræk og den kommer til foråret.
Priserne på de mere sjældne nyklassiske biler stiger.
Ny stil, Ferrari-udviklet motor og baghjulstræk. Velkommen til Alfa Giulia.
Alfa Giulietta er klar med kraftværket fra kulfibersportsvognen Alfa Romeo 4C. 240 hk og en gearkasse af de smarte – det må da være præcis dét, der gør Giulietta med firkløveren til den italienske Golf-dræber. Eller er det?
Den faceliftede Alfa Romeo Giulietta QV med 240 hk og TCT-gear er helt sin egen.
Viser 1-10 af 60 resultater
1
2
3
4
5
6
>
Vi anbefaler
Loading...