Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Vælg biltype
close
  Bilmærke
Toyota (23)
Ford (17)
VW (16)
Volvo (13)
Audi (12)
Peugeot (12)
Renault (12)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Ikonisk bil: Historien om Porsche 911, som er en af verdens mest ikoniske sportsvogne, begynder ved et motorløb i Det Tredje Rige.
Ferieoppakning og tung speederfod hæver forbruget. Du kan spare meget brændstof med få enkle tips.
Mange reparationstvister handler om teknik. Men en del stridigheder opstår ved uklarhed om, hvad der skal laves ved bilen. Så få en klar aftale.
Leder du efter en bil, der kan køre længe? Så bør du måske skele til bestemte mærker. Men tjek, hvad tidligere ejere har investeret i bilen.
Nye modeller skal nu i visse tilfælde mærkes med to karakterer for sikkerhed.
Hvilket bilmærke giver størst sikkerhed for et godt værksted? Og er er der nogen mærker, der er lige omvendt? FDM gennemfører undersøgelser, der giver et tydeligt fingerpeg. Så her er de gode, de knap så gode og de virkelig dårlige mærkeværksteder i Danmark.
Det kan godt betale sig at undersøge markedet grundigt, inden du kører din bil til service. Der er flere tusinde kroner at spare.
Rust: En tre år gammel tidligere leasingbil er en genvej til en stor bil til en fornuftig pris. Men den skal undersøges for begyndende rust, inden du kører bort i drømmebilen.
Delebiler hører byerne til, og der er risikoen for skader højere, advarer forbrugerøkonom.
Vi står på kanten af en teknologisk revolution, mener ekspert, som forudser, at alle kører i en el- eller brintbil i år 2050.
Vi anbefaler
Loading...