Find mere om:
Nyhed: Endnu en topløs Lamborghini | bil.guide.dk

Nyhed: Endnu en topløs Lamborghini

Den nye åbne Lamborghini Huracán Spyder byder på en 5,2 liters V10-motor og masser af frisk luft.

FRANKFURT

Topløse modeller sælger. Det er filosofien hos Lamborghini, som på det store motorshow i Frankfurt viser den nye åbne Huracán Spyder, der altså er seneste knopskydning i Huracán-familien.

De kvindelige modeller på det italienske sportvognsmærkes stand var dog helt i udstillingens ånd ganske tækkelige og elegante.

Huracán Spyder kommer umiddelbart efter, at Lamborghini præsenterede den større Aventador LP 750-SV Roadster. Så der er lagt op til, at de heldige købere kan suge lyden af de store motorer til sig endnu mere intenst med taget nede.

Spyderen, som er på gaden til næste forår, byder på en 5,2 liters V10-motor med 610 hk, der klarer en topfart på 325 km/t. og accelererer 0-100 km/t. på 3,4 sekunder.

Top 10 over verdens dyreste sportsvogne

Den firehjulstrukne sag får kræfterne overført ved hjælpe af en syvtrins automatgearkasse med dobbeltkobling. Stoftaget kan for øvrigt åbnes på 17 sekunder ved en fart på op til 50 km/t., mens bagruden kan køres ned elektrisk, så der også den vej er lettere adgang til den sprøde motorlyd.

Hvis du synes, at modellen ikke byder på nok dramatik, så står Aventador LP 750-SV Roadster stadig i kulissen. Den er bestykket med en 12-cylindret maskine på 750 hk, der klarer hele 350 km/t. og kan ræse 0-100 km/t. på tre sekunder – endda med taget nede.

Test: Den hurtigste åbne Lamborghini

26-12-2011: Med 570 hk og nærmest ingen affjedring rullede vi i Gallardo ud på Californiens bjergveje. Læs artikel

Nyhed: Lille Porsche kører nu med fire cylindre

02-02-2016: Porsche Boxster får nu tilnavnet 718 og flere kræfter, men bedre økonomi. Læs artikel

Test af Jaugar F-Type R AWD convertible

09-10-2015: Af alle var det Enzo Ferrari, der mente, at 60’ernes Jaguar E-Type var den smukkeste sportsvogn nogensinde. Omtrent 50 år senere har englænderne haft held til at skabe en nutidens E-Type, nu med navnet F-Type. Nyeste F, hurtigste F, dyreste F kører vi her. Det hele starter i hjertet af New York, på Manhattan. Læs artikel

Nyhed: Lynhurtig og brølende hårtørrer

03-09-2015: Lamborghini klar med roadster-version af den 12-cylindrede Avantador. Læs artikel

Test af Mercedes E400 Cabrio

08-06-2014: Test: Velvoksen Mercedes E-klasse Cabriolet med plads til fire og overlegen komfort. Den er som skabt til en tur op ad croisetten i Cannes. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...