Find mere om:
Test af Adria Action | bil.guide.dk

En sej rejsevogn for de voksne

De små og smarte rejsevogne var tiltænkt et ungt publikum. Men det var de ældre, der bed på.

Det første, man lægger mærke til ved denne campingvogn, er udseendet, men den gemmer på langt flere overraskelser, når man går ind i vognen. Der er tale om en lille, kompakt campingvogn, der er ideel til to personer.

Dens helt store fordel, uanset om man kan lide udseendet eller ej, er, at den kan komme med overalt. Med en totalvægt på 1.000 kg kan den også trækkes af en lang række biler på markedet. Den aerodynamiske form gør, at man sparer på brændstoffet.

Med Adria Action bag bilen er der lagt op til at holde ferie overalt i Europa, og det er netop, hvad målgruppen gør. Det grå guld har i den grad taget den lille campingvogn til sig. Børnene er fløjet fra reden, og man har alt, hvad man skal bruge i det lille hus. Man skal heller ikke tænke på, om man kommer til at køre ind i en lille sydfransk by eller for den sags skyld parkering. Det lille vogntog kan komme frem overalt.

Funktionel indretning

Der er meget lidt plads på de fire meter, som campingvognen måler, men alligevel har man fået plads til et helt hjem, og det er i sig selv imponerende. Campingvognen har køkken, toilet og bad, soveværelse og stue.

De to sidstnævnte er et og samme sted, for siddegruppen skal reddes op hver aften, så man får en stor dobbeltseng. Den er bred nok til, at man kan have et barn imellem de to voksne. Man sover på de tykke hynder fra siddegruppen, så hvis man vil have ekstra komfort, kan en ekstra rullemadras anbefales.

Køkkenet har alt det, et køkken skal have, men på meget lidt plads. Det er dog fuldt funktionelt, og med fyldt vandtank, gaskasse og køleskab er der intet i vejen for at begive sig ud i det fri. Man har alt med. Taget pladsen i betragtning er der fornuftigt med opbevaringsplads i de store udtræksskuffer.

Badeværelset ”ERGO” er multifunktionelt og har det hele om end på lidt plads, og det giver en enorm frihed at have det med undervejs.

Solid konstruktion

Den solide konstruktion på AL-KO chassis og med AL-KO stabilisator gør den kompakte campingvogn solid. Tag og sider er konstrueret af glasfiber, så man undgår haglskader.

Den solide konstruktion kommer til sin ret under kørsel, hvor man klart føler, at campingvognen ligger stabilt på vejen. Den sjove form er udelukkende design, mens døre og vinduer alle har en funktion. Især det store skylight-vindue i fronten er værd at bemærke. Det giver ikke bare et brugbart indfaldende lys, men også en flot udsigt, når man ligger i sin dobbeltseng.

Plads til begejstring

Der er først og fremmest tænkt i, at det funktionelle skal fungere, og dernæst er der kælet for designet. Adria Action er også et hyggeligt hjem; især i siddegruppen er der kælet for de hyggelige detaljer med lys og pyntehylder. Der er mulighed for både at høre musik og se tv. Til højre for indgangen er der på væggen monteret tv-arm, som er med som standard.

På mange måder har man ikke brug for mere end, hvad der findes i denne campingvogn og slet ikke, hvis man bare er to voksne. Man får meget campingvogn for pengene, fordi der er en masse ekstraudstyr med i prisen, og så er det oven i købet en campingvogn, der bliver lagt mærke til på landevejene.

Adria Action

 • Model: Adria Action 361 LH - 2012-model
 • Totallængde: 401 cm.
 • Total bredde: 219 cm.
 • Totalvægt: 1.000 kg.
 • Lasteevne: 200 kg.
 • Antal sovepladser: 3.
 • Fortelstmål: Special.
 • Varmesystem: Truma blæsevarme.
 • Skylight-vindue er ekstraudstyr.
 • Pris: 109.980 kr.
 • www.adria.dk.
 • Egnede campingtrækkere: Nissan Juke (foto), Mitsubishi ASX og Suzuki SX4.


Test af Hobby Premium

24-03-2012: Forholdet mellem pris og udstyr gør tyske Hobby til en bestseller på det europæiske marked. Læs artikel

Test af Knaus Jubilæumsvogn

06-11-2011: Knaus fejrer 50 års jubilæum med en storsælger, der er spækket med udstyr og sænket i pris. Læs artikel

Nyhed: Campingvogn hylder kniv-jubilæum

31-03-2011: Amerikanske Airstream er mere end en campingvogn og er kendt samarbejdet med designikoner. Læs artikel

Nyhed: På telttur i opera-vogn

03-09-2010: Hollandske YSIN kombinerer luksus, komfort og innovativt design i en helt ny teltvogn, der er inspireret af en af verdens mest kendte bygninger. Læs artikel

Nyhed: Opgør med den hvide camping-farve

31-03-2010: En klar tendens blandt årets nyheder er et opgør med campingvognens klassiske hvide farve. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...