Find mere om:
Specialiteter fra Citröen | bil.guide.dk

Specialiteter fra Citröen

Citroën præsenterer nu en ny variant af konceptbilen DS Inside, der er en forløber for DS3, der bliver den første serieproducerede model i DS-serien.

Samtidig får man for første gang et kig ind i konceptbilens ret specielle kabine.

Udvendigt adskiller den nye udgave sig fra de tidligere viste konceptbiler ved den særlige struktur på tagoverfladen, som er beklædt med læder, der er præget med det særlige DS logo.

Kabinen er noget for sig. Den er på én gang eksklusiv og luksuriøs, ligesom der både er en snert futurisme, lidt retro og nærmest hjemlig hygge. Sæderne er udført efter alle sadelmagerkunstens regler, hvor sæderne er beklædt med lagdelt læder, hvor farven er tonet med overgang fra dybsort til matteret elfenben.

Instrumentbordet er formgivet med vægt på de vandrette, ubrudte linjer, og delvist beklædt med den samme type præget læder som på taget.

Det hele vidner om en bil, der byder på en stor grad af forkælelse. DS serien bliver et supplement til det nuværende modelprogram, og modellerne skal henvende sig til de kunder, der ønsker status og raffinement.

DS står for ”Different Spirit”, og betegnelsen vil blive brugt på de tre modeller DS3, DS4 og DS5, som vil blive introduceret fra 2010.

Læs også: Ny modeller hos Citroën

Nyhed: Citroën DS skal være selvstændig

07-05-2014: PSA vil gøre VW kunststykket efter og lade flere mærker supplere hinanden. Læs artikel

Test af Citröen DS9

29-10-2010: Franskmændene har besluttet at sætte konceptbilen Metropolis i serieproduktion - som DS9. Læs artikel

Test: Angriber Citroën bilernes kongeklasse?

22-04-2010: Metropolis er med 5,30 meter længere end Mercedes S-klasse. Se video med prototype. Læs artikel

Nyhed: Familiebus går den rustikke vej

20-02-2016: Citroën viser rå udgave af den kommende SpaceTourer-bus. Læs artikel

Nyhed: Anderledes luksusbil blæser på normerne

21-07-2015: Premiere: DS Automobiles er anderledes biler til kunder, der ikke vil have konforme tyske luksusbiler. DS 5 er den første bil, uden Citroënnavnet. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...