Find mere om:
Botox til Audis ikon | bil.guide.dk

Botox til Audis ikon

Selv stjerner får rynker, så derfor er tiden inden til et ansigtsløft af sportsvognen, Audi TT. Også kæmpen, Q7, har fået en overhaling.

Det sker, at man som motorjournalist skal have den gamle model stående ved siden af den nye, hvis man skal se forskel, når en bilmodel har fået en lille ansigtsløftning. Sådan er det med Audi berømmede TT-model, der har været uændret siden 2006.

Nu er turen så kommet til større luftindtag i forkofangeren samt krom omkring tågelygterne og moderigtigt diodelys. Ændringerne omfatter både TT og TT Roadster. Bagenden har fået nye lygter og mere markante afgangsrør.

I motorrummet er den tidligere 2,0 TSFI motor skiftet ud og har fået flere kræfter. Forgængeren havde 200 heste, men nu afleverer den turboladede benziner hele 211 hestekræfter, men bruger 14 procent mindre benzin.

Den bedre økonomi trods flere kræfter er opnået gennem en række ændringer af motoren, der i princippet kun har få dele til fælles med forgængeren og som samtidig har smidt en del overflødige kilo. Audi har dog valgt at fortsætte med samme navn på motoren, der har vundet flere internationale priser. Den store Q7 har ved samme lejlighed fået et facelift og adgang til den nye 8-trins Tiptronic- gearkasse, der blev lanceret med den nye topmodel, Audi A8. For begge faceliftede Audi’er gælder, at priser og udvalget af motorer endnu ikke ligger fast.

Nyhed: Audi giver TT-modellen et facelift

13-04-2010: Blandt fornyelserne er en to liters benzinmotor med 211 hk og et lidt mere markant ydre. Læs artikel

Test af Audi A7 Sportsback 3,0 TDI quattro Tiptronic

01-04-2015: Den store chef-bil fra Audi er blevet smukkere og fås nu med en mageløs effektiv motor 320 hk-dieselmotor. Læs artikel

Test af Audi TT Roadster

27-03-2015: Premiere: Hvor den nye Audi TT måske er for forsigtig, er er TT Roadster mere fornøjelig. Du kan roligt droppe topmodellen til fordel for de mere enkle varianter. Læs artikel

Test: Fire hurtige biler i dyst på banen

29-01-2015: Vi har samlet en lille håndfuld af de mest sporty biler fra mellemfeltet lige nu: Har luksussport fra Audi og BMW en chance mod de hårdeste hunde, Subarus rallybil og en særlig racerudgave af Toyota GT86? En dag på banen gi’r besked. Læs artikel

Test af Audi S1 Sportback

02-11-2014: Audi S1 Sportback med 231 hk og firehjulstræk er en liden og sublim køremaskine. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...