Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Coupé & sport
Elbil (1)
Amerikanerbiler (0)
Autocamper (0)
Brintbil (0)
Busser (0)
  Bilmærke
BMW
Audi (1)
Ferrari (1)
Mercedes (1)
Morgan (1)
Porsche (1)
Subaru (1)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Love & regler (0)
Luksus (26)
Miljø (5)
Sparetips (0)
Sport (42)
Vedligehold (0)
Premiere: Vi har kørt den nye BMW M2 på en svensk racerbane og har knap fået tørret det svedne grin af endnu. I forhold til sine storebrødre er den nærmest billig.
BMW klar med ny heftig M2 Coupé, som sparker 370 hk fra sig.
Den hurtige BMW M4 GTS med 493 hk er en opvisning i avanceret teknologi som vandindsprøjtning og superflade OLED-lygter.
BMW i8 er ingen Tesla. Den er meget federe!
Test: BMW 435i Gran Coupé med den klassiske rækkesekser er en fantastisk køremaskine med firmaklassens måske flotteste design og i hvert fald mest intensive benzinmotor.
Test: BMW i8 har stikkende øjne, herkuliske former og en speeder, der giver adgang til en lille 1,5 benzinmotor og en ditto elektromotor. Vi tester, om det er noget, der dur.
Vi har samlet en lille håndfuld af de mest sporty biler fra mellemfeltet lige nu: Har luksussport fra Audi og BMW en chance mod de hårdeste hunde, Subarus rallybil og en særlig racerudgave af Toyota GT86? En dag på banen gi’r besked.
Vi sender den hidtil hurtigste BMW 2 på jagt efter sine virkelige rødder – som er den første M3. Tag med på turen gennem Tyskland med retning mod Nürburgring.
BMW genopliver begrebet ”tuningskit”. Mere power, skarpere køreegenskaber, men sjovt nok uændret forbrug og CO2-udslip. Alt sammen fint på papiret. Men på virkelighedens asfalt – dur det der? En dag på testbanen giver det rungende klare svar.
Test: Den er lav, bred og forførende. BMW M4 er samtidig en opvisning i rendyrket køreglæde tilsat en næsten frådende sekcylindret motor med 431 hk.
Viser 1-10 af 43 resultater
1
2
3
4
5
>
Vi anbefaler
Loading...