Find mere om:
Grandios kraftkarl | bil.guide.dk

Grandios kraftkarl

Den nye BMW M6 Gran Coupé sparker 560 hk fra sig og klarer 305 km/t på toppen.

Motorkraften er lige så enorm som størrelsen. Vi behøver bare at lade billederne af den nye BMW M6 Gran Coupé tale for sig selv, så ved du, at der er en ny udfordrer i byen.

En duellant, der byder sig til med en V8-motor med dobbeltturbo, 560 hk, 680 Nm, en acceleration 0-100 km/t på 4,2 sekunder og en topfart på op til 305 km/t.

Overbygning

Modellen er en overbygning på den store Gran Coupé, der blev søsat i sommer som konkurrent til eksklusive fugle som Mercedes CLS, Audi A7 og Porsche Panamera.

Gran Coupé betegnes som en 4+1 model, da akselafstanden er blevet forlænget med 11,3 centimeter i forhold til den almindelige 6-serie og måler 2,97 meter. Det giver bedre benplads til bagsædepassagererne og plads til fire og i nødstilfælde en femte på midterpladsen.

 Bagagerummet rummer 460 liter og 1.265 liter, hvis bagsædet lægges ned. Så der er også plads til de eksklusive kufferter på langturen ned gennem Europa.

Forlænget platform

BMW Gran Coupé bygger på en forlænget platform af 5-serien, og M-teknikerne har også skævet til den velkørende M5 i opsætningen af M6 Gran Coupé, der selvfølgelig fås med hele pakken af BMW-køresystemer, hvor bilen kan individualiseres i det uendelige, mens udstyrslisten omfatter bremseskriver i kulfiber.

Ellers byder standardudstyret på det meste som bl.a. otte trins automatgearkasse med dobbeltkobling, xenonlys og læderindtræk. Det skulle da også bare lige mangle.

M6 Gran Coupe kan bl.a. kendes på taget, der er skabt af kulfiber og dobbelte udstødningsrør i bedste BMW M-stil.

I master-GT gennem Europa

Nyhed: Brutal brølabe fra BMW

21-10-2015: Den hurtige BMW M4 GTS med 493 hk er en opvisning i avanceret teknologi som vandindsprøjtning og superflade OLED-lygter. Læs artikel

Test af BMW i8

21-08-2015: BMW i8 er ingen Tesla. Den er meget federe! Læs artikel

Test af BMW i8

07-02-2015: Test: BMW i8 har stikkende øjne, herkuliske former og en speeder, der giver adgang til en lille 1,5 benzinmotor og en ditto elektromotor. Vi tester, om det er noget, der dur. Læs artikel

Test af BMW M4 coupé

25-10-2014: Test: Den er lav, bred og forførende. BMW M4 er samtidig en opvisning i rendyrket køreglæde tilsat en næsten frådende sekcylindret motor med 431 hk. Læs artikel

Test af BMW M3

28-06-2014: Vi har den sjældne karakter seks stjerner parat til den nye BMW M3 og den tilsvarende coupé, M4. Motor med enorme overarme, men samtidig overraskende lavt forbrug. Rigelig styre-power og verdens mest præcise bagende. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...