Find mere om:
Test af Chevrolet Camaro | bil.guide.dk

Test af Chevrolet Camaro

Den danske Chevrolet-organisation begynder import af Camaro og Corvette-sportsvognene.

Fans af amerikanske muskelbiler kan godt begynde at glæde sig. Den danske Chevrolet-importør skruer nu op for blusset og tager de to sportsvogne, Camaro og Corvette, officielt ind i programmet.

Det betyder, at der fra starten af 2012 bliver en østdansk og vestdansk Camaro-forhandler, mens salget af den noget mere eksklusive Corvette holdes et sted. Det bliver hos den københavnske storforhandler, Andersen & Martini, som i en årrække har været importør.

Det handler om image

Der er flere årsager til, at de to rendyrkede amerikanskproducerede biler nu kommer til Danmark. Det handler i høj grad om image, hvor det GM-ejede mærke på europæisk plan vil lægge afstand til den del af fortiden, som er forbundet med koreanske Daewoo.

»Der er stadig mange kunder, som forbinder os med Daewoo. Men det er fortid. I dag bygger alle vore modeller på GM-platforme,« siger Dorte Elimar Arvin, som er pressechef hos den danske Chevrolet-importør.

Den europæiske lancering af modellerne sker i forlængelse af, at Chevrolet markerer mærkets 100 års jubilæum. Og de skal være med til at binde fortid og nutid sammen i en storytelling, der altså omfatter nogle af de stærkeste ikoner i bilhistorien.

Det er endnu ikke officielt, hvem der bliver den vestdanske forhandler af Camaro. Men importøren forventer dog umiddelbart kun, at der bliver solgt få Camaro’s og en håndfuld Corvetter.

Test af Chevrolet Camaro

18-11-2011: Chevrolet fejrer sine 100 år ved at bringe den sagnomspundne Camaro tilbage til Danmark. Læs artikel

Test af Chevrolet Camaro

18-12-2009: V8-eren rumler, som den skal. Prisen er lav og ventelisten lang. Den nye Chevrolet Camaro vækker enorm opsigt og minder amerikanerne om dengang, da de havde succes med at lave biler. Læs artikel

Test af Chevrolet Camaro

12-12-2011: Den legendariske Chevrolet Camaro fylder 45 år. Vi prøvede den nye generation i Schweiz. Læs artikel

Nyhed: Sjælden original Chevrolet

04-04-2009: Det er sjældent at møde helt originale amerikanske muskelbiler. Michael Schou var heldig med sin 1971'er Chevrolet Chevelle. Læs artikel

Nyhed: Super-Ferrari bliver topløs

17-07-2016: La Ferrari smider toppen og er klar som åndeløst smuk spider med stof- eller fast tag. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...