Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Coupé & sport
Sedan (1)
Amerikanerbiler (0)
Autocamper (0)
Brintbil (0)
Busser (0)
  Bilmærke
Mercedes
Audi (3)
Porsche (2)
Bentley (1)
MG (1)
Mini (1)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Luksus
Brancheinfo (0)
Love & regler (0)
Miljø (1)
Sparetips (0)
Sport (21)
Vedligehold (0)
Test: Den nye Mercedes C63 AMG S har en af verdens bedste V8-motorer, overlegne køreegenskaber og et legendarisk navn.
Premiere: Ny Mercedes GLE fås i vidt forskellige varianter, som alle forekommer vellykkede. Den almindelige GLE er et facelift af den hidtidige M-klasse, mens GLE Coupe kan ses som en konkurrent til BMW X6.
Må en Aston Martin hedde det samme som en Porsche? Lige nu kappes flere af de store sportsvognsmærker om at kalde deres hurtigste for GT3.
1952. Den første Mercedes Mågevinge. Den første sejr på Le Mans. Et stykke uvurderlig bilhistorie. Og nu har tyskerne efter et par forsøg endelig bygget en nutidens Mågevinge – også selv om den har helt almindelige døre. Vi kører den nye sportsvogn, Mercedes-Benz AMG GT.
Test: Tag med på powertrip i noget af det ypperste Mercedes-Benz kan præstere: den nye AMG GT S, som ikke pirker til janteloven, men kun vækker begejstring og brede smil. Bilen skal konkurrere med bl.a. Porsche 911.
CLA Shooting Brake er uden direkte konkurrenter. Den nye Mercedes fører sig frem med stort design og overraskende skarpe køreegenskaber. Men, men, men – der er et problem, kig bare ud for rubrikken ”pris” i databoksen.
Ufattelig flot motormusik. Lange, slikkede karrosserilinjer. Og overraskende effektive køreegenskaber – selv på underlag, der er glat som is. Mercedes har skruet alle volumenknapper op på maksimum i den nye S-klasse Coupé.
Test: Ny Mercedes S500 coupe er helt sin egen og et værdigt alternativ til det bedste fra Bentley og Rolls-Royce.
Stjernemærket klar med kæmpe luksuscoupe, der er en rullende opvisning i teknologi.
Mercedes E-klasse Coupé har fået en foryngelsespille, men er stadig magelig.
Viser 1-10 af 27 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...