Find mere om:
Frisk luft fra Renault | bil.guide.dk

Frisk luft fra Renault

Mégane CC er vokset på alle ledder, og køreegenskaberne er blevet mere spændende.

Renault Mégane programmet nærmer sig det komplette, og på den internationale biludstilling i Geneve i begyndelsen af marts er Renault klar med friskluftsversionen, den ventede Renault Mégane CC – for Coupé Cabriolet.

Hos Renault lover man, at den velformede nyhed med fast foldetag er bedre på alle punkter i forhold til forgængerne. Da Renault Megane CC så dagens lys tilbage i 2003 var det lidt af en nyskabelse. Med todelt glastag og plads til fire ombord, gjorde den det muligt at kombinere lysten til en cabriolet, med ønsket om at få en bil, der kunne anvendes hele året.

Karosseriet er stivet af

Her efter produktionen af knap 171.000 eksemplarer er Renault nu klar til at sætte produktionen af efterfølgeren i gang. Den nye Renault Megane CC kommer til salg i Europa i maj.

Et 80 pct. stivere karosseri i kombination med en fastere affjedring og en revideret servostyring har gjort den næste Mégane CC til en mere spændende køreoplevelse. Det todelte glastag er bibeholdt, blot med den tilføjelse, at det nu er hurtigere at åbne og lukke. Kun 21 sekunder går der fra, at man har trykket på knappen, til taget ligger foldet sammen i bagagerummet, der rummer 417 liter bagage med taget oppe og 211 liter med taget nede.

CC er samtidig blevet 13 cm længere, 3,4 cm bredere, 3 centimeter højere, mens akselafstanden er øget med 8,7 cm.

Seks motorer

Også motorprogrammet er revideret. Indgangsversionen en 1,6 liters benziner med 110 heste fulgt af 1,4 TCe motor med 130 heste og 2,0 med 140 heste. På dieselsiden står tre motorer, 1,5 Dci med Renaults nye EDC gear, altså en automatgearkasse med dobbeltkobling, a la VW’s DSG gear. Derudover fås den med 1,9 liters diesel og 130 heste og den store 2,0 liters med 160 heste.

Det er endnu for tidligt at sige noget om danske priser og introduktionstidspunkt.

Læs også: Lille åben frækkert fra Renault

Nyhed: Renault genopliver motorsportshistorie

03-03-2010: Clio Gordini R.S. er på alle måder en giftig sag, hvor 2.0 liters-motoren yder 203 heste. Læs artikel

Nyhed: Lille åben frækkert fra Renault

03-02-2010: Wind er en tosædet coupé-roadster med en længde på 3,83 meter og eldrevet tag. Læs artikel

Guide: Alpine: Et klassisk sportsvognsmærke

04-03-2016: De første Alpine blev bygget i garage, men mærket udviklede sig til en Porsche-konkurrent. Læs artikel

Nyhed: Alpine skal give fuldblod til Renault

04-03-2016: Renault er klar med den første Alpine sportsvogn til næste år. Den skal udvikle sig til en ny eksklusiv modelfamilie. Læs artikel

Nyhed: En klassiker genopstår

17-07-2015: Ikke nu, men nu kommer ny Alpine. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...