Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Minibil (1)
Amerikanerbiler (0)
  Bilmærke
Dacia
Renault (2)
Kia (1)
Nissan (1)
Abarth (0)
AC (0)
  Emner
Love & regler (0)
Luksus (0)
Miljø (0)
Sparetips (0)
Sport (0)
Vedligehold (0)
FDM vurderer derfor, at Dacia Logan sikkerhedsmæssigt ikke kan betragtes som en moderne bil, og vil ikke anbefale, at man køber bilen.
Test: Dacia Sandero Stepway er ikke bare en distanceblænder, men et charmerende bekendtskab på sin egen afvæbnende facon. Svagheder har den dog rigelig af.
Udvikling: Vi besøger Dacias enorme rumænske testanlæg og kører friluftsmodellen Stepway, som kan være på vej til Danmark.
Test: Det er stilen, der tæller. Til dem, som gerne vil ligne en moderne Indiana Jones, er den nye Dacia Duster et oplagt og meget billigt valg. Svaghederne er dog talrige.
Test: Dacia Duster, som er Danmarks billigste suv, har noget at have sin rå attitude i, viser test i terrænet. Men den er rustik.
SUV’en Dacia Duster, der starter fra 140.000 kr., går efter både stationcar- og firhjulstrækkerfolket.
Dacia Logan MCV til 109.990 kr. rummer hele familien.
Premiere: Dacia Duster er klar hos forhandlerne til marts. Importøren har ventet på nye motorer, før man turde binde an med bilen. Den er dog kun delvist vellykket.
Test: Dacia Sandero, som er Danmarks billigste miniklassebil med dieselmotor, falder igennem over for en mere moderne konkurrent som Kia Rio.
Den store og rustikke Dacia Lodgy kommer til kort med den 82 hk benzinmotor.
Viser 1-10 af 18 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...