Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Vælg biltype
close
  Bilmærke
BMW
Audi (9)
Mercedes (7)
VW (7)
Porsche (5)
Toyota (5)
Ferrari (3)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Love & regler (0)
Luksus (27)
Miljø (7)
Sparetips (0)
Sport (24)
Vedligehold (0)
2002 Hommage Concept er skabt som en hyldest til ikonet BMW 2002, som blev lanceret for 50 år siden.
Test: Forhjulstræk, mpv-form og plads til syv personer i BMW’s nye 2-serie, Gran Tourer. Vi tester, om der også er BMW-dna i den nye familiebil.
Den dramatiske fremtidsvision BMW Vision Next 100 viser en bil, der både kan være en ”drivers car” og et rullende kontor.
Afstanden mellem premium-tyskerne Audi, Mercedes og BMW bliver mindre og mindre, konstaterer vi efter 800 km i den seneste BMW 3’er, her som stationcar med navnet Touring 330d og et muskelbundt af en dieselmotor.
Instrumenter, som styres med bevægelser eller tale, er det helt store på elektronikmessen i Las Vegas, og teknologien kommer snart til os.
Ny mindre BMW sedan afsløret. Den er i første omgang tiltænkt det kinesiske marked.
Den hurtige BMW M4 GTS med 493 hk er en opvisning i avanceret teknologi som vandindsprøjtning og superflade OLED-lygter.
En sjov brugt bil behøver ikke være dyr eller kedelig. Her er tre muntre indslag fra 25.000-200.000 kr.
Næstefter topfart er ingen fartdisciplin så vigtig som acceleration – fra 0 til 100 km/t. Klart nok er supersportsvogne de hurtigste, men nogle familiebiler kommer altså også af sted med et skrald og to sorte 11-taller på asfalten. Vi har samlet de 10 hurtigste af de hurtige. Med noget af en ...
Helt ny BMW 7-serie kan bl.a. betjenes via simple håndbevægelser og parkere selv.
Vi anbefaler
Loading...