Find mere om:
Ferrari er årets bil | bil.guide.dk

Ferrari er årets bil

Hvis prisen ikke er en forhindring, så er Ferrari 458 årets bedste, ifølge britisk avis.

Det er næppe til at sparke sig frem for mere eller mindre omfattende bilkåringer. Der er så mange, at det er lykkedes for selv Ferrari at opnå en titel som Årets Bil, nærmere bestemt i den britiske The Daily Telegraph’s anerkendte motortillæg.

Her har redaktionen netop peget på den nye Ferrari 458 Italia som Car of the Year, ganske vist i en ganske særlig kategori, nemlig i ”Money No Object” klassen, altså der, hvor prisen ikke spiller nogen rolle.

Helt ren køreglæde

The Daily Telegraphs motorredaktør Paul Hudson, bekendtgjorde, at Ferrari 458 Italia er en vinder på grund af den helt rene køreglæde, som bilen leverer, uanset kørerens evner.

»Det er som om, bilen roser dig, smigrer dig for din kørsel og involverer dig helt og fuldt. Der findes muligvis hurtigere superbiler, men det er 458’erens forfinelse, den telepatiske styring, design, lyd og entydige optræden, der gør forskellen,« siger han.

The Daily Telegraphs pris til Ferrari 458 er bare den seneste i en lang række. Bilen er også blevet valgt til bl. a. Cars’ ”Performance Car of the Year”, Fifth Gear’s ”Fast Car of the Year” og BBC Top Gear Magazine’s ”Supercar of the Year”.

Nyhed: Billedskøn Ferrari-skabning

19-02-2015: Den nye 488 GTB byder på en 3,9-liters V8-turbomotor og klarer 0-200 km/t på 8,3 sekunder. Læs artikel

Guide: 5 vilde døre

19-02-2015: Intet kan give en bil attitude som særegne døre. Da Mercedes af tekniske grunde blev nødt til at hængsle dørene i taget på deres racerbil Mercedes 300SL, var biler med vilde døre født. Siden er de dukket op igen og igen – her er et par nedslag fra historien og et kig ind i de vilde døres fremtid. Læs artikel

Test af Ferrari California T

13-09-2014: Første Ferrari med turbo siden legenden F40. Går det godt? Lyder den ordentligt? Vi lader de første kilometer løbe ind under fronten på vejene nær Ferrari-byen Maranello i Norditalien. Det blev overraskelsernes dag. Læs artikel

Test af Ferrari 599 GTO

10-12-2010: Verden har kun set tre Ferrarier med betegnelsen GTO. Den nyeste er den hidtil hurtigste. Læs artikel

Nyhed: Sjældneste Ferrari i nyere tid

29-09-2010: En dansker har bestilt Ferrari SA APERTA, der bygges i kun 80 eksemplarer. Alle er solgt. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...