Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Vælg biltype
close
 • Amerikanerbiler (0)
  Autocamper (0)
  Brintbil (0)
  Busser (0)
  Campingvogn (0)
  Crossover (0)
  Elbil (0)
  Gasbil (0)
  Hybridbil (0)
  Lastbil (0)
  Minibil (0)
  Muskelbil (0)
  Racerbiler (0)
  Van & varebil (0)
  Veteran (0)
  Bilmærke
Mercedes
BMW (5)
Audi (3)
Porsche (3)
Mini (2)
Bentley (1)
Dodge (1)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Luksus
Brancheinfo (0)
Love & regler (0)
Miljø (1)
Sparetips (0)
Sport (12)
Vedligehold (0)
Stjernemærket skruer op for glamouren på den nye Mercedes GLS, som bliver mere eksklusiv.
Premiere: Ny Mercedes-Benz SUV afløser GLK-modellen og går direkte efter konkurrenter som Audi Q5, BMW X3 og Volvo XC60. Bilen ligner et hit.
Test: Den nye Mercedes C63 AMG S har en af verdens bedste V8-motorer, overlegne køreegenskaber og et legendarisk navn.
Næstefter topfart er ingen fartdisciplin så vigtig som acceleration – fra 0 til 100 km/t. Klart nok er supersportsvogne de hurtigste, men nogle familiebiler kommer altså også af sted med et skrald og to sorte 11-taller på asfalten. Vi har samlet de 10 hurtigste af de hurtige. Med noget af en ...
1952. Den første Mercedes Mågevinge. Den første sejr på Le Mans. Et stykke uvurderlig bilhistorie. Og nu har tyskerne efter et par forsøg endelig bygget en nutidens Mågevinge – også selv om den har helt almindelige døre. Vi kører den nye sportsvogn, Mercedes-Benz AMG GT.
Test: Tag med på powertrip i noget af det ypperste Mercedes-Benz kan præstere: den nye AMG GT S, som ikke pirker til janteloven, men kun vækker begejstring og brede smil. Bilen skal konkurrere med bl.a. Porsche 911.
CLA Shooting Brake er uden direkte konkurrenter. Den nye Mercedes fører sig frem med stort design og overraskende skarpe køreegenskaber. Men, men, men – der er et problem, kig bare ud for rubrikken ”pris” i databoksen.
Ufattelig flot motormusik. Lange, slikkede karrosserilinjer. Og overraskende effektive køreegenskaber – selv på underlag, der er glat som is. Mercedes har skruet alle volumenknapper op på maksimum i den nye S-klasse Coupé.
Udsyn: Billygter gennemgår en rivende udvikling, og mens LED giver et lys, som ingen turde drømme om for blot få år siden, kan næste skridt være laserlys.
Premiere: C-Klassen er den vigtigste Mercedes i Danmark. Nu kommer den som stationcar, og det tilføjer et praktisk stænk til den mest vellykkede Mercedes i mange år.
Vi anbefaler
Loading...