Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Vælg biltype
close
  Bilmærke
VW (15)
BMW (7)
Opel (7)
Tesla (7)
Peugeot (6)
Toyota (6)
Ford (5)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Miljø
Love & regler (0)
Luksus (15)
Sparetips (0)
Sport (21)
Vedligehold (0)
Bilfabrikkerne kører det helt store hemmelighedskræmmeri med kommende nyheder; hvis nyheden slipper ud for tidligt, kan det forstyrre salget af de eksisterende biler. Vi har jagtet en af de mest hemmelige – den kommer fra Kia.
Premiere: Rapport fra et bizart pressemøde hos Tesla, som til gengæld bød på en fin oplevelse af selve bilen.
Test: Den mest populære Mercedes leveres også som opladningshybrid. Mekanikken fungerer til et 12-tal, og kombinationen af batteri og konventionel motor fungerer godt.
E-Mehari med en elmotor på 68 hk er den første model i Citroëns nye modelserie med det åbne retro-karrosseri.
Premiere: Vi kører første danske tur i den nye opladningshybrid, VW Golf GTE. Med elmotor, benzinmotor og masser af kræfter bør den være aktuel herhjemme.
Skoda er ikke i tvivl: Den helt nye Superb skal bane vejen for en offensiv på firmabilmarkedet. Jyllands-Posten, har som eneste danske medie, været med til verdenspremiere i Prag.
Testduel: BMW’s superavancerede elbil, i3, møder den helt nye og mere konservative e-Golf. Begge er fremragende elbiler, men rækkevidden imponerer stadig ikke i biltypen.
Langt mere elektronik, det bredeste udvalg af motorer og flottere design skal bringe Passat derhen, hvor den var engang: som kongen af firmabiler.
For bare et par år siden var Yaris den mest solgte bil i poloklassen. Toyota vil tilbage til de gode gamle dage med en opdateret Yaris med ny kabine, frækkere design og ikke mindst lave priser.
Ny stor Tesla X lander herhjemme til næste år, mens en BMW 3-serie-konkurrent kan blive interessant, hvis afgifterne holdes nede.
Vi anbefaler
Loading...