Find mere om:
Nyhed: Mere bidsk attitude til fransk crossover | bil.guide.dk

Nyhed: Mere bidsk attitude til fransk crossover

Nyt udtryk til den høje og praktiske Peugeot 2008, der får et midtvejsfacelift.

Der kommer mere bid over Peugeot 2008, som får en langt mere markant front ved det obligatoriske midtvejsfacelift. Her springer et nyt kølergitter med lodret gittermønster og et stort centralt Peugeot-løve-logo i øjnene.

Designerne har været hele vejen rundt med en makeover, der også omfatter mere markante spoilere, mens der er kommet et nyt lygtehus, som giver et mere katteøjneagtigt look, og baglygterne har fået løvekløer med 3d-effekt.

Som noget nyt kan du bestille et panoramaglastag, som er omkranset af led-lys. Det er en effekt, som lyder noget fortænkt, men måske virker i virkeligheden. 2008’eren kan udstyres med en vifte af sikkerhedsudstyr som automatisk nødbremse, bakkamera, parkeringsassistent og Grip Control, der indretter bilens opsætning efter vejens beskaffenhed.

Systemet, der arbejder sammen med ESC-antiskrid, kan bl.a. sættes op til kørsel i sne, mudder og sand. Det virker sammen med de nye Goodyear 4Seasons-dæk, som er med i den nye generation af helårsdæk, der også omfatter Michelin Cross Climate.

Ny mini-SUV på vej til Danmark

Viften af benzinmotorer breder sig over trecylindrede 1,2 motorer fra 82 hk til 130 hk og firecylindrede 1,6-liters dieselmotorer fra 75 hk -120 hk.

Den bedste benzinmotor klarer på papiret 22,7 km/l, mens dieselversionen ligger på 28,5 km/l.

Test af Peugeot RCZ

08-02-2014: Test: RZC R er med sine 270 hk den hidtil stærkeste Peugeot. Den er brutal og garanti for sjov i gaden. Men også dyr og ikke behagelig at køre i byen. Læs artikel

Nyhed: Tysk baby-SUV med charme

07-07-2016: Audi har skruet en gedigen crossover sammen. Det er et stærkt design kombineret med den luksus, som vi kender fra de dyrere minier. Q2 er på vej til Danmark – her er de første indtryk. Læs artikel

Nyhed: Toyotas svar på Nissan Juke går efter de unge bilkøbere

10-03-2016: Den høje C-HR skal give Toyota kant i en helt ny bilklasse. Læs artikel

Nyhed: Her er Cadillacs hypede storsatsning

24-11-2015: XT5 er den første af fire nye crossovers, som skal kapre nye markeder for Cadillac. Læs artikel

Nyhed: Frække crossovere på vej

12-10-2015: Nissan og Mazda følger samme trend som Toyota og viser nye spændstige crossovere. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...