Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Elbil
Minibil (1)
Sedan (1)
Amerikanerbiler (0)
  Bilmærke
Tesla
Ford (3)
Smart (3)
BMW (2)
Citroën (2)
Fiat (2)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Love & regler (0)
Luksus (9)
Miljø (20)
Sparetips (0)
Sport (18)
Vedligehold (0)
Premiere: Rapport fra et bizart pressemøde hos Tesla, som til gengæld bød på en fin oplevelse af selve bilen.
Nu er den endelige Tesla X klar. Den har mulighed for anhængertræk, værn mod biologiske våben og en rækkevidde på op mod 470 km.
Den nye Tesla X suv åbner og lukker selv de bagerste falkevingedøre, når du kommer.
Reportage: Nu kan du oplade en elbil undervejs hele vejen ned gennem Europa. Vi ser, om en Tesla S P85D kan stå distancen på en tur fra Aarhus til Hamborg – og retur.
Premiere: Den nye Tesla P85D med firehjulstræk og en vanvittig acceleration fra 0-100 km/t. på 3,4 sekunder matcher en Ferrari 458 Italia og sætter nye standarder for elbiler.
Brugttest: Den lille Tesla Roadster er en raket på hjul, og den er tilgængelig som brugt. Indtil videre er der ikke meldt om de store tekniske problemer med den lynhurtige elbil, men den passer ikke til Teslas superladere.
Ny stor Tesla X lander herhjemme til næste år, mens en BMW 3-serie-konkurrent kan blive interessant, hvis afgifterne holdes nede.
Lige nu er der seks oplagte elbiler at vælge imellem med priser fra knap 200.000 kr. helt op til 800.000 kr. Men nok så vigtigt; med rækkevidder mellem typisk cirka 150 km og op til tæt ved 500 km.
Test: Vi tager turen nonstop fra København til det jyske i en Tesla S, som er en imponerende blanding af bil og gadget. Den absolut sjoveste og mest anvendelige elbil på markedet med en rækkevidde på 400 km i praksis.
Tesla kommer med superladere, hvor du kan tanke 300 km kørsel på 20 minutter.
Viser 1-10 af 28 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...