Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Elbil
Busser (1)
Amerikanerbiler (0)
Autocamper (0)
Brintbil (0)
  Bilmærke
VW
Audi (3)
BMW (2)
Tesla (2)
Toyota (2)
Citroën (1)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Love & regler (0)
Luksus (0)
Miljø (12)
Sparetips (0)
Sport (1)
Vedligehold (0)
Tiguan GTA Active Concept er som skræddersyet til det amerikanske marked.
Den klarer over 500 km på en opladning og som skal genstarte VW efter omfattende krise. Betjeningen sker ved tale og fagter.
Testduel: BMW’s superavancerede elbil, i3, møder den helt nye og mere konservative e-Golf. Begge er fremragende elbiler, men rækkevidden imponerer stadig ikke i biltypen.
Hybrid-teknikken overhaler elbilerne. Nyheder som skabt til Danmark holder i kø. Og de hårdtslående GTI’er slår hårdere end nogensinde før. Vi har spottet de stærkeste trends på efterårets store biludstilling i Paris, der først slutter den 19. oktober. Så du kan stadig nå at se en af de mest ...
Premiere: Første danske prøvetur i den nye Golf GTE, der kan oplades i stikkontakten og suppleres med en kraftig benzinmotor, så den er hverdagsanvendelig.
Lige nu er der seks oplagte elbiler at vælge imellem med priser fra knap 200.000 kr. helt op til 800.000 kr. Men nok så vigtigt; med rækkevidder mellem typisk cirka 150 km og op til tæt ved 500 km.
Premiere: I forbifarten er den anonym, men VW e-Golf er så kompetent, at den ligner øjeblikkets bedste elbil.
Varmepumpe skal give længere rækkevidde i det danske klima.
I disse uger bliver elbilen i næste generation alvor. Alt for høj pris (næsten 300.000 kr.) og alt for kort rækkevidde (oftest bare 75 km) var i går – nu kommer de nye. En af dem er Volkswagens første elbil, e-up!
Premiere: Om tre uger er VW klar med en elektrisk Up. Den kan lades på flere måder og er første elektriske bil fra VW. Foreløbig er seks forhandlere klar til at udbyde bilen.
Viser 1-10 af 21 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...