Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Coupé & sport
Amerikanerbiler (0)
Autocamper (0)
Brintbil (0)
Busser (0)
Campingvogn (0)
  Bilmærke
Ford
Mini (2)
Porsche (2)
VW (2)
Austin (1)
Chrysler (1)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Brancheinfo (0)
Love & regler (0)
Luksus (4)
Miljø (0)
Sparetips (0)
Sport (16)
Vedligehold (0)
Ikonisk bil: Ford Mustang er en legende lavet af jern, men også historien om en bilboss, der for alt i verden ville være kendt som manden bag Mustangen.
En ærkeamerikansk muskelbil tilsat en knivspids europæisk raffinement. Det er hovedessensen af den nye Ford Mustang, der i sjette generation lefler for de europæiske kunder med sit attraktive design, sin bedre kabinekvalitet og upolerede badass-attitude.
Premiere: Danskere med højoktan i blodet, turbo på nostalgien og 700.000 kr. på bankbogen bør kigge nærmere på den nye Ford Mustang, der for første gang er bygget til at køre andet end ligeud.
Alle Ford Mustanger siden den første fra 1964 har egentlig udelukkende været tiltænkt USA. Men nu skal det være anderledes: Den nye Mustang er også konstrueret til os i Europa. Og til aggressive priser fra 600.000 kr.
Ny Ford GT skal genskabe magien omkring den legendariske GT40, der vandt Le Mans i 1960’erne.
Blandt klassiske biler er racerbiler et særligt hjørne. Her gælder reglen, at tidligere tiders drømmebiler nok er dejlige at køre i, men kun sjældent kloge at investere i. Alligevel er der undtagelser – faktisk er det muligt både at være hobbyracerkører og (måske) ligefrem at tjene penge på det.
Ford præsenter den helt nye Mustang, som også kommer til Danmark.
Ford Focus RS500 kan alle de frække trin - og har ikke kun dansesko på for et syns skyld.
RS er den grummeste Ford Focus, verden har set. En opvisning i teknik og en vellykket, helstøbt super-GTI, som man kun kan beundre.
Så kom den endelig, den ventede, skrappe version, VW Scirocco R med 265 heste.
Viser 1-10 af 16 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...