Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
MPV & minibus
Minibil (2)
Amerikanerbiler (0)
Autocamper (0)
Brintbil (0)
  Bilmærke
Ford
Opel (5)
Citroën (4)
VW (3)
Fiat (2)
Hyundai (2)
Renault (2)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Love & regler (0)
Luksus (0)
Miljø (0)
Sparetips (0)
Sport (2)
Ford Galaxy er den storladne familiebus, som kan fragte et halvt fodboldhold. Den er mere end nogensinde et alternativ til en stor stationcar.
Galaxy er meget velkørende i forhold til, hvor stor den faktisk er.
Brugttest: Ford Galaxy fra 2007 og frem er kæmpestor, velkørende og til at købe for penge, siger ekspert, som kalder den klassens bedste køb.
Premiere: Den nye Ford Galaxy byder på mere plads, avanceret sikkerhedsudstyr og teknologiske spidsfindigheder, som gør hverdagen lettere for de børnerige familier.
Ford har stor succes med sine store familievenlige MPV-modeller, C-Max og S-Max, der vedvarende befinder sig i toppen af salgsstatistikkerne. Lige nu venter en revideret version af C-Max, mens den store S-Max kommer i en helt ny generation. Vi har prøvet nyhederne.
Premiere: Den nye Ford S-Max er ikke alene en spændstig familiebus med plads til syv; som ny eksklusiv topmodel har den også premium-udstråling og avanceret udstyr.
Premiere: Ford C-Max har fået et gennemgribende facelift, der gør MPV-modellen mere agil og ungdommelig at se på – og bedre kørende.
Ford Galaxy kommer i helt ny version til efteråret, bl.a. med 210 hk-dieselmotor og samme teknik som S-Max og Mondeo.
Premiere: Helt ny teknik og design i Fords familieflytter, som fortsat vil have køreglæde i højsædet. Dansk premiere til næste sommer.
Test: Den nye Citroën C4 Picasso vinder over Ford C-Max, takket være bedre design, kvalitet og pladsforhold.
Viser 1-10 af 30 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...