Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Minibil (4)
Elbil (2)
Amerikanerbiler (0)
Autocamper (0)
Brintbil (0)
  Bilmærke
Ford
Peugeot
Citroën (11)
Opel (11)
Toyota (11)
VW (11)
Hyundai (10)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Love & regler (0)
Luksus (0)
Miljø (3)
Sport (0)
Vedligehold (0)
Hvilke biler bliver populære at lease til næste år? Vi sammenholder leasing-tallene dette år med rækken af nye biler og finder vores bud.
Nye firmabiler er rullende kontorer og alt, hvad en moderne forretningsmand m/k kan forlange. Benhård konkurrence giver lav beskatning og ekstra højt udstyrsniveau i de nye modeller. Christian Schacht, redaktør på JP Aarhus Motor, har testet biler siden 1997 og gennemgår her 13 aktuelle ...
Ford Fiesta og Peugeot 208 møder hinanden i de respektive basisversioner. Fiesta er alt for sløv og 208 må trækkes med et ringe gearskifte.
Kampagner presser fortsat prisen på minibiler. Her er tre bud på trecylindrede med aircondition og fem døre.
Familieflyttere med plads til syv personer er superpopulære som brugte, men de ældste og billigste er dårlige køb og farlige at fragte familien rundt i. For få penge ekstra, får man mere sikkerhed.
Der kan være mange penge at spare, hvis man vælger en leasingbil i en anstændig størrelse.
Da Chevrolet lancerede den nye Spark til 85.900 kr. for et par måneder siden, satte de samtidig gang i en lavine af prisnedsættelser. Og relativt set har det nok aldrig været billigere at købe ny bil i Danmark. Her får du fordele og ulemper ved de 10 billigste biler lige nu.
Danskerne elsker at køre VW Golf, især årgangen fra 1997 og frem, som er den mest solgte brugtbil. Men også Ford Mondeo og Peugeot 206 er populære.
Der kan spares 140.000 kr. om året ved at gå fra en Ford Mondeo til en mindre privatejet gulpladebil, viser ny undersøgelse.
Der kan være mange penge at spare, hvis man tænker i nye baner, viser en ny analyse.
Viser 1-10 af 22 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...