Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Vælg biltype
close
  Bilmærke
Honda
Toyota (17)
Ford (9)
VW (9)
BMW (8)
Audi (7)
Hyundai (7)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Love & regler (0)
Luksus (2)
Miljø (26)
Sparetips (0)
Sport (16)
Skarpere kanter og knæk på den næste Honda Civic, der kommer til næste år med helt nye turbobenzinmotorer.
Honda HR-V dumper ned i en klasse med benhårde konkurrenter. HR-V er fantastisk rummelig, men motor og betjening skuffer.
Selvfølgelig er japanerne med på de internationale biludstillinger i både Europa og USA. Men det virkelige kig ind i japanernes fremtidstanker får man på deres hjemmebane – på Tokyo Motor Show. Og her er ingen tvivl: Fremtiden er elektrisk. Med el fra en stikkontakt eller et brintværk ombord. Som i ...
Premiere: Den nye Honda Jazz ligner sig selv og byder på umådelig meget bagsædeplads og avanceret sikkerhedsudstyr, men plages af en gammeldags motor.
Ny 1,6-liters diesel på 160 hk matcher Hondas store CR-V godt.
De hurtigste af de hurtige Hondaer har koden Type R – Integra Type R, NSX Type R og nu den nye Civic som Type R. 310 hk og forhjulstræk, er to af de tørre facts. Men er det nu for meget, for lidt eller bare for vildt? Vi har svaret lige her.
Premiere: Honda Civic Type R endelig tilbage – nu med 310 hk. Den er vanvittig hurtig, men motoren, der nu har turbo, mangler karisma.
Honda Civic Tourer giver en god balance mellem sportslige køreegenskaber og plads.
Den nye Honda Civic Type R disker op med 310 hk, klarer 0-100 km/t. på 5,7 sekunder og har en topfart på 270 km/t.
Premiere: Honda CR-V er opdateret med en kraftigere dieselmaskine og ni trin i automatgearkassen. Det fungerer perfekt, men nyt infotainment-system halter.
Viser 1-10 af 93 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
Vi anbefaler
Loading...