Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Hybridbil
  Bilmærke
BMW (4)
Honda (3)
VW (3)
Peugeot (2)
Porsche (2)
Fisker (1)
Jaguar (1)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Sport
Brancheinfo (0)
Love & regler (0)
Luksus (6)
Miljø (8)
Sparetips (0)
Vedligehold (0)
Vel ligner den blå og sorte Peugeot 308’er noget fra et tuner-træf. Men det er den ikke, slet ikke. Den er franskmændenes bevis på, at hybrid-teknik også kan være hurtig og udfordrende. Foreløbig har fabrikkens udviklingsafdeling ét eksemplar – det er det, vi kører her.
Premiere: Den i forvejen vellykkede VW Passat får et elektrisk boost i form af den efterhånden velkendte hybriddrivlinje fra Golf GTE. Bør man vælge den over en dieselmodel?
BMW nyfortolker den klassiske 3,0 CS med konceptbilen 3,0 CSL Hommage, der også har tråde til i8.
Peugeot viser den køreklare 308 R Hybrid, der yder hele 500 hk.
Premiere: Vi kører første danske tur i den nye opladningshybrid, VW Golf GTE. Med elmotor, benzinmotor og masser af kræfter bør den være aktuel herhjemme.
Der er længe mellem de store skridt i bilevolutionen – men her er et af dem; den nye Volkswagen Golf GTE. Avanceret hybridteknik sikrer længere på literen end diesel og lige så meget fart som i en rigtig GTI og tilmed – og her er den store pointe – til overraskende lav pris.
Premiere: Dette måtte jo komme: Volkswagen klar med grøn Golf GTI. VW’s første plug-in-hybrid er i princippet en helt ny biltype. Den forener grøn fornuft med klassiske GTI-egenskaber, og prisen ser fornuftig ud.
Premiere: Personlig beretning fra en dag bag rattet af BMW i8, som er en helt ny slags sportsvogn med elmotor, trecylindret benzinmotor og en fremragende brændstoføkonomi.
Hybridbiler er noget af det mest fodformede, der findes – både i bogstavelig og overført betydning. BMW trækker nu betegnelsen i en ny retning og adresserer den dårlige samvittighed, der ofte er forbundet med højfartens store brændstofforbrug.
Porsches luksusbil, den firedørs Panamera, tager hul på 2014 med en interessant og en opsigtsvækkende nyhed: en V6-cylindret udgave, der er som skabt til Danmark, og en plugin-hybrid, der er som skabt til verden.
Viser 1-10 af 19 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...