Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
SUV & 4WD (11)
Minibil (2)
Sedan (1)
Amerikanerbiler (0)
  Bilmærke
Jeep
Dodge (3)
Mercedes (3)
Toyota (3)
BMW (2)
Chrysler (2)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Love & regler (0)
Luksus (4)
Miljø (0)
Sparetips (0)
Sport (3)
Det er få biler, der kan tillade sig at være så politisk ukorrekte, som dengang en Hummer var hot. Denne Jeep er en af dem.
Den første SUV var Jeepen under Anden Verdenskrig. Få år senere kom Land Rover og så Range Rover. Her er den forunderlige historie om SUV’ens erobring af bilmarkedet.
Ærkeamerikanske Jeep er tilbage i Danmark med en nyhed, der koster langt mindre end alle de andre Jeeper. Renegade hedder den. Men egentlig er den en italiener, og den har kun træk på forhjulene. Går det nu godt? Vi er ikke et øjeblik i tvivl – det gør det!
Test: Jeep er i gang med at forny modellerne. Den gamle Jeep eksisterer dog stadig og er glimrende, hvis man vil have en anderledes bil og kan leve med masser af støj.
Test: Den er bygget på italiensk grund, men har amerikansk charme ad libitum. Jeep Renegade er en sjov cocktail til en pris, hvor den godt kan blive et hit.
Test: Den nye Jeep Cherokee er helt sin egen, men har ikke samme x-faktor som den store Grand Cherokee.
Premiere: Den nye baby-Jeep Renegade er et ganske charmerende bekendtskab.
Firmabil – men hvorfor ”bare” en Mondeo eller en Passat? Flere og flere vælger helt anderledes typer firmabiler, så her er tre, vi ikke lige havde set komme: overraskende MPV, en usædvanlig SUV og et eksempel på, at direktøren ikke nødvendigvis skal køre BMW eller Mercedes.
Premiere: Vi prøver seneste skud af Jeep-urfaderen, Wrangler, på en hardcore terrænbane i Italien.
Jeep er et levende stykke bilhistorie, selv om mærket er blevet mere mainstream.
Viser 1-10 af 18 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...