Find mere om:
Importer drømmebilen uden bøvl | bil.guide.dk

Importer drømmebilen uden bøvl

Takket være finanskrisen er langt de fleste klassikere blevet billigere og udbuddet større.

Gunstige valutakurser og prisfald efter finanskrisen har gjort det mere fristende at købe klassisk bil i udlandet. MotorClassic, FDMs magasin om klassiske biler, hjælper i det nyeste nummer med at undgå faldgruberne. Takket være finanskrisen er langt de fleste klassikere blevet billigere, ligesom udbuddet er større og sælgerne sultne.

»Det vigtigste er at sikre sig, at bilen overhovedet kan få danske nummerplader på. I visse tilfælde kan det nemlig være meget besværligt eller helt umuligt, for eksempel hvis bilen importeres fra USA og er indregistreret første gang efter 1. maj 1977,« siger MotorClassics chefredaktør, Bo Christian Koch, der også fastslår, at import kun betaler sig, hvis bilens pris er den rigtige.

Den rigtige bil og pris

»Egenimport handler især om at få den rigtige bil til den rigtige pris. Derfor skal man først tjekke priserne på drømmebilen i Danmark og regne på, hvad det alt i alt vil koste at importere en tilsvarende bil inklusiv alle omkostninger som transport og danske afgifter,« råder Bo Christian Koch i bladet.

Derfor sætter MotorClassic fokus på privatimport af klassikere. I det nye nummer giver FDMs store magasin om klassiske biler en lang række værdifulde råd og tips til at undgå de faldgruber, som drømmebilen kan køre i på den lange vej fra mere eksotiske himmelstrøg til Danmark. Det er nemlig ikke helt uden risiko at købe klassisk i udlandet.

FDMs magasin om klassiske biler, MotorClassic, udkommer fire gange årligt., og 12. udgave er netop kommet på gaden.

Guide: Køb youngtimer uden overraskelser

13-09-2015: Priserne på de mere sjældne nyklassiske biler stiger. Læs artikel

Nyhed: 70’er- og 80’er-biler er kommet i høj kurs

08-09-2015: Flere og flere køber deres drømmebiler fra 70’erne og 80’erne, der nu kan indregistreres som veteranbiler. Læs artikel

Nyhed: Nissan Leaf mest populære elbil

14-01-2014: Men luksusbilen Tesla Model S kom ind på andenpladsen. Læs artikel

Test af VW Polo

22-04-2012: Nu kan der også opnås store besparelser på nye biler over mikrostørrelse. Læs artikel

Nyhed: VW er klar med pris på femdørs up!

23-02-2012: Aircondition er standard i bilen, som Volkswagen i Danmark har store forventninger til. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...