Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Vælg biltype
close
 • Amerikanerbiler (0)
  Autocamper (0)
  Brintbil (0)
  Busser (0)
  Campingvogn (0)
  Crossover (0)
  Gasbil (0)
  Konceptbil (0)
  Lastbil (0)
  Muskelbil (0)
  Racerbiler (0)
  Van & varebil (0)
  Veteran (0)
  Bilmærke
VW (17)
BMW (16)
Ford (15)
Peugeot (12)
Honda (11)
Mercedes (11)
Opel (10)
Vælg bilmærke
close
  Emner
En BMW-sportsvogn for 3.500 kr. om måneden. Eller Maserati for 7.000 kr. Det er klart, at flexleasing – både for firmaer og for private – lokker mange til. Og ja, flexleasing er en billigere måde at komme bag rattet i en drømmebil. Men systemet har én afgørende fælde: afskrivningen. Er den for stor ...
Leasing tager sig jo tillokkende ud. Men er leasing nu også den klogeste måde at skaffe sig ny bil på? Peugeot siger ja. Toyota både og. Mens Citroën siger nej da – det er klogest at købe. Se, hvordan tre forskellige firmaer sælger den samme bil på tre forskellige måder.
Læs det med småt, før du skriver under på leasingkontrakten. Selv om det er blevet lettere at gennemskue, er der faldgruber.
Mere kraffuld front og xenon-forlygter som standard på faceliftet Audi A3.
Premiere: Toyotas Rav4 fås ikke mere med 4x4 og dieselmotorer. I stedet kommer bilen til april med hybriddrift som firehjulstrukket.
Kias bud i firmabilsklassen nu klar som stationcar, der lander herhjemme til efteråret.
Nye plug-in hybridmodeller som VW Passat GTE og BMW 320E følger Mercedes 350e.
Test: Det er bekosteligt at få fabriksmonteret navigationsanlæg i bilen, og der er stor forskel på brugervenligheden, viser test.
Rust: En tre år gammel tidligere leasingbil er en genvej til en stor bil til en fornuftig pris. Men den skal undersøges for begyndende rust, inden du kører bort i drømmebilen.
Stadig flere af de professionelle bilister vil have automatisk gearskifte i den nye firmabil.
Vi anbefaler
Loading...