Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Vælg biltype
close
  Bilmærke
BMW
Audi (21)
Mercedes (20)
Porsche (7)
Volvo (4)
VW (4)
Jaguar (3)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Luksus
Love & regler (0)
Miljø (3)
Sparetips (0)
Sport (49)
Vedligehold (0)
Afstanden mellem premium-tyskerne Audi, Mercedes og BMW bliver mindre og mindre, konstaterer vi efter 800 km i den seneste BMW 3’er, her som stationcar med navnet Touring 330d og et muskelbundt af en dieselmotor.
Den hurtige BMW M4 GTS med 493 hk er en opvisning i avanceret teknologi som vandindsprøjtning og superflade OLED-lygter.
BMW i8 er ingen Tesla. Den er meget federe!
Minister-BMW’en har fået en overhaling, så den nu er klar til four more years. Mindst.
Næstefter topfart er ingen fartdisciplin så vigtig som acceleration – fra 0 til 100 km/t. Klart nok er supersportsvogne de hurtigste, men nogle familiebiler kommer altså også af sted med et skrald og to sorte 11-taller på asfalten. Vi har samlet de 10 hurtigste af de hurtige. Med noget af en ...
Helt ny BMW 7-serie kan bl.a. betjenes via simple håndbevægelser og parkere selv.
Test: Den nye BMW X6 er blevet lidt mindre monumental, men er fortsat en ordentlig bamse i trafikken.
Test: BMW 435i Gran Coupé med den klassiske rækkesekser er en fantastisk køremaskine med firmaklassens måske flotteste design og i hvert fald mest intensive benzinmotor.
Test: BMW i8 har stikkende øjne, herkuliske former og en speeder, der giver adgang til en lille 1,5 benzinmotor og en ditto elektromotor. Vi tester, om det er noget, der dur.
Vi har samlet en lille håndfuld af de mest sporty biler fra mellemfeltet lige nu: Har luksussport fra Audi og BMW en chance mod de hårdeste hunde, Subarus rallybil og en særlig racerudgave af Toyota GT86? En dag på banen gi’r besked.
Viser 1-10 af 96 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
Vi anbefaler
Loading...