Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Sedan (1)
Amerikanerbiler (0)
Autocamper (0)
Brintbil (0)
Busser (0)
  Bilmærke
Audi (3)
BMW (2)
Jaguar (2)
Citroën (1)
Ferrari (1)
Mercedes (1)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Luksus
Miljø (0)
Sparetips (0)
Sport (2)
Vedligehold (0)
Jaguar XF 3,0 V6 AWD med 340 hk ældes med ynde og byder på ægte britiske dyder.
En virksomhed kan lægge helt faste budgetter, hvis den leaser firmabilerne i stedet for at købe dem. Men brugerne skal være opmærksomme på deres kørselsbehov.
En særlig variant af leasing er flexleasing – en smutvej til at blive lækkert kørende. F.eks. i en Ferrari for 90.000 kr. i førstegangsydelse og 7.500 kr. om måneden.
Premiere: C-Klassen er den vigtigste Mercedes i Danmark. Nu kommer den som stationcar, og det tilføjer et praktisk stænk til den mest vellykkede Mercedes i mange år.
Firmabil? Så bliver der næsten per refleks svaret VW Passat eller Ford Mondeo, til nød måske Opel Insignia. Men med bare lidt fantasi er der jo masser af andre oplagte biler – en del af dem måske med mere luksus og i hvert fald mere signalværdi. Her er en håndfuld af de bedste blandt de oversete.
Mange eksklusive biler som Porsche, Ferrari og Maserati solgt som brugt i 2009. Fleksleasing er en hurtig genvej til de dyre biler, men Skat skal altid tages i ed, råder FDM.
Sæt bagsæder i en luksusvan og få den som fleksleasing, lyder tilbuddet fra Land Rover-forhandler.
Forbrug: Audi i ny leasingoffensiv. BMW er dog billigst på fl ere populære modeller.
Audis prioriterer individuelle behov højt. Samtidig lover Audi, at konceptet ikke rummer nogen uforudsete omkostninger i form af ekstra service- og reperationsudgifter.
Jaguars hidtil kraftigste dieselmotor leverer 600 Nm og klarer alligevel 14,7 km/l i snit.
Viser 1-10 af 11 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...