Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Vælg biltype
close
 • Amerikanerbiler (0)
  Autocamper (0)
  Brintbil (0)
  Busser (0)
  Campingvogn (0)
  Crossover (0)
  Gasbil (0)
  Konceptbil (0)
  Lastbil (0)
  Minibil (0)
  MPV & minibus (0)
  Muskelbil (0)
  Specialbiler (0)
  Stationcar (0)
  Van & varebil (0)
  Veteran (0)
  Bilmærke
Porsche
Vælg bilmærke
close
  Emner
Luksus
Brancheinfo (0)
Love & regler (0)
Miljø (4)
Sparetips (0)
Sport (48)
Vedligehold (0)
Porsche Boxster får nu tilnavnet 718 og flere kræfter, men bedre økonomi.
Næstefter topfart er ingen fartdisciplin så vigtig som acceleration – fra 0 til 100 km/t. Klart nok er supersportsvogne de hurtigste, men nogle familiebiler kommer altså også af sted med et skrald og to sorte 11-taller på asfalten. Vi har samlet de 10 hurtigste af de hurtige. Med noget af en ...
Må en Aston Martin hedde det samme som en Porsche? Lige nu kappes flere af de store sportsvognsmærker om at kalde deres hurtigste for GT3.
Udefra er der smånyt her og der. Men luk så kølerhjelmen op på den nye Porsche Cayenne: Her ligger nu en motor, der er som skabt til Danmark.
De store SUV’er gennemgik en nærdødsoplevelse i kølvandet på den internationale finanskrise i ’08. Nu er de tilbage – og mere efterstræbte end nogensinde. Vi sammenligner tre af de dyreste, hurtigste og bedste: BMW, Porsche og Range Rover på diesel.
Det er tid til at køre åben bil. Vi samler tre nye med højt til himlen, nye cabrioleter til en halv, en hel og to millioner kroner fra henholdsvis Audi, BMW og Porsche. Vi kører ud for at lede efter svaret på spørgsmålet, hvorfor det er så fascinerende at køre med taget nede.
Glem bare Audi Q5, BMW X3 og 5, Range Rover Evoque. For nu kommer den nye Porsche Macan og blæser al konkurrence til side.
Premiere: Den nye skovmands-Porsche er i fuldendt balance på asfalt og tygger sig gennem det meste offroad. Men interiøret skuffer med gamle løsninger og et inferno af knapper.
Porsche klar med ekstra lang og kraftfuld version af den store Panamera med 570 hk.
I år fylder Porsche 911 50 år og 911 Turbo 40 år. Det dobbelte jubilæum benytter tyskerne til at lancere den mest avancerede 911’er nogensinde. Men al den motoreffekt, al den elektronik, al den ingeniør-power – hvad hjælper den, når man gi’r gas – og når man gi’r for meget gas?
Viser 1-10 af 58 resultater
1
2
3
4
5
6
>
Vi anbefaler
Loading...