Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Sedan (3)
Amerikanerbiler (0)
Autocamper (0)
Brintbil (0)
  Bilmærke
Maserati
Vælg bilmærke
close
  Emner
Brancheinfo (0)
Love & regler (0)
Luksus (10)
Miljø (0)
Sparetips (0)
Sport (10)
Vedligehold (0)
Bilverdenens hurtigst voksende biltype er SUV’en – med nye små SUV’er, nye overklasse-SUV’er og senest en ny mellemstor SUV med et egentligt sportsvogns-hjerte. Maserati Levante er klar – det skal gå ud over Porsche Macan og Jaguar F-Pace.
Intet kan give en bil attitude som særegne døre. Da Mercedes af tekniske grunde blev nødt til at hængsle dørene i taget på deres racerbil Mercedes 300SL, var biler med vilde døre født. Siden er de dukket op igen og igen – her er et par nedslag fra historien og et kig ind i de vilde døres fremtid.
Det er kun få år siden, Maserati garanterede, at så længe Solen står op i øst, kommer der ingen Maserati med diesel. Den nye Maserati Ghibli kommer med forskellige V6-motorer – en af dem på diesel.
Med den nye Ghibli træder Maserati ind i en ny klasse men uden at glemme de klassiske Maserati-dyder.
Maserati Quattroporte vokser og får flere V8-muskler.
På Geneve-udstillingen vises Maserati GranCabrio Sport, som bliver klar til sommeren.
Hvornår er en bil smuk? Det spørgsmål kan afføde mange diskussioner. Men i bilkredse er der bred enighed om, at verdens smukkeste sportsvogn er Maserati GranTurismo. For to uger siden havde en ny, åben version Danmarks-premiere. Her er den første test af Maserati GranCabio.
Nyheden kunne muligvis interessere et par medlemmer af den yngre del af kongehuset, hvor der i hvert fald findes et par Maserati-entusiaster.
En jury bestående af kendte bildesignere har lavet en hitliste over alle tiders dejligste biler, og mange vil nok mene, at resultatet er ganske overraskende.
Viser 1-10 af 13 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...