Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Coupé & sport
Sedan (2)
Amerikanerbiler (0)
Autocamper (0)
Brintbil (0)
  Bilmærke
Mercedes
Vælg bilmærke
close
  Emner
Brancheinfo (0)
Love & regler (0)
Luksus (27)
Miljø (2)
Sparetips (0)
Sport (40)
Vedligehold (0)
R-modellen af den heftige Mercedes AMG-GT byder på 585 hk, firehjulsstyring og en topfart på 318 km/t.
Test: Mercedes C-klasse er først og fremmest en smuk coupé med klassiske proportioner, men også en velkørende og komfortabel rejsevogn.
Priserne på de mere sjældne nyklassiske biler stiger.
Test: Den nye Mercedes C63 AMG S har en af verdens bedste V8-motorer, overlegne køreegenskaber og et legendarisk navn.
Ny C-klasse Coupé skal tage kunder fra både den kommende nye generation af Audi A5 og BMW 4-serie.
Premiere: Ny Mercedes GLE fås i vidt forskellige varianter, som alle forekommer vellykkede. Den almindelige GLE er et facelift af den hidtidige M-klasse, mens GLE Coupe kan ses som en konkurrent til BMW X6.
Må en Aston Martin hedde det samme som en Porsche? Lige nu kappes flere af de store sportsvognsmærker om at kalde deres hurtigste for GT3.
1952. Den første Mercedes Mågevinge. Den første sejr på Le Mans. Et stykke uvurderlig bilhistorie. Og nu har tyskerne efter et par forsøg endelig bygget en nutidens Mågevinge – også selv om den har helt almindelige døre. Vi kører den nye sportsvogn, Mercedes-Benz AMG GT.
Test: Tag med på powertrip i noget af det ypperste Mercedes-Benz kan præstere: den nye AMG GT S, som ikke pirker til janteloven, men kun vækker begejstring og brede smil. Bilen skal konkurrere med bl.a. Porsche 911.
CLA Shooting Brake er uden direkte konkurrenter. Den nye Mercedes fører sig frem med stort design og overraskende skarpe køreegenskaber. Men, men, men – der er et problem, kig bare ud for rubrikken ”pris” i databoksen.
Viser 1-10 af 48 resultater
1
2
3
4
5
>
Vi anbefaler
Loading...