Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Sedan
Elbil (1)
Minibil (1)
Amerikanerbiler (0)
  Bilmærke
Mercedes
Audi (7)
BMW (7)
VW (4)
Dodge (2)
Kia (2)
Toyota (2)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Love & regler (0)
Luksus (14)
Miljø (4)
Sparetips (0)
Sport (4)
Fabriksbilleder lækket af tysk medie afslører den helt nye Mercedes-Benz en uge før tid.
Premiere: Ny Mercedes GLE fås i vidt forskellige varianter, som alle forekommer vellykkede. Den almindelige GLE er et facelift af den hidtidige M-klasse, mens GLE Coupe kan ses som en konkurrent til BMW X6.
Næstefter topfart er ingen fartdisciplin så vigtig som acceleration – fra 0 til 100 km/t. Klart nok er supersportsvogne de hurtigste, men nogle familiebiler kommer altså også af sted med et skrald og to sorte 11-taller på asfalten. Vi har samlet de 10 hurtigste af de hurtige. Med noget af en ...
S-klasse plug-in-hybrid viser fremtidens hverdagsteknologi, men kører ikke langt på ren el.
Samtaleanlæg holder kontakt mellem bagsædepassagerer og chauffør i den nye, monstrøse Mercedes S-klasse Maybach, der kan leveres med egen parfumeserie.
Test: Den nye Mercedes C-klasse overbeviser med lækkert design, høj komfort og solid byggekvalitet. Kun et lidt genstridigt automatgear og en anelse motorstøj trækker ned.
Kørerne af 80’ernes GTI’er er blevet seniorer, der nok så meget drømmer om lædersæder og automatgear – og power under højre fod er stadig et must. Derfor lokker tyskerne nu de gamle kunder med det nyeste: voksen-GTI’en.
Mercedes klar med danske priser på ny C-klasse, der får automatisk kollisionsbremse som standardudstyr.
Mercedes-Benz S-Klasse årgang 2014 er en højavanceret bil. Så spækket med elektronik, at den næsten er en førerløs bil. Det sidste mangler endnu – men den har megen af den teknologi, der til sin tid skal være i en bil, der kan køre af sig selv.
Mercedes eller Audi? Eller måske en Golf med det hele? Den nye downsizing-klasse skaber helt nye muligheder for en forfriskende firmabil. Her sammenligner vi fire af de mest oplagte bud.
Viser 1-10 af 27 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...