Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Sedan (2)
Minibil (1)
Amerikanerbiler (0)
Autocamper (0)
Brintbil (0)
  Bilmærke
Mercedes
Toyota
VW (7)
Ford (6)
Audi (5)
BMW (5)
Opel (5)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Love & regler (0)
Luksus (0)
Miljø (2)
Sparetips (0)
Sport (0)
Test: Det er bekosteligt at få fabriksmonteret navigationsanlæg i bilen, og der er stor forskel på brugervenligheden, viser test.
Test: Hybridbilerne begynder nu at kunne ses i salgsstatistikkerne, men spørgsmålet er, om teknikken er pålidelig nok. Vi spørger FDM og et par ejere af hybridbiler.
Nye firmabiler er rullende kontorer og alt, hvad en moderne forretningsmand m/k kan forlange. Benhård konkurrence giver lav beskatning og ekstra højt udstyrsniveau i de nye modeller. Christian Schacht, redaktør på JP Aarhus Motor, har testet biler siden 1997 og gennemgår her 13 aktuelle ...
Forhandlere og værksteder har forbedret deres kundeservice.
I bilen har det knebet med at udnytte nettet. Men nu kommer det omsider ind i bilerne.
15 biler i stortest - Toyota-ingeniører må have fået sushien galt i halsen, da de så test-karaktererne til en bestemt model.
Forsikringsselskaberne er langt fra ligeglade med, hvilken bil du køber.
Toyotas lille bybil iQ er bl.a. oppe mod E-klassen fra Mercedes, når det gælder titlen som årets bil i Europa.
Otte ud af 12 testede nye bilmodeller fik maksimale fem stjerner i crashtest. FDM kritiserer Ford, som sparer på sikkerheden i den lille Ka.
En dag kommer vi til at køre i helt forureningsfrie brændselscellebiler. Indtil da står den også på hybridbiler som det mest nærværende bud på grøn transport.
Viser 1-10 af 11 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...