Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Sedan (4)
Minibil (1)
Amerikanerbiler (0)
Autocamper (0)
  Bilmærke
Mercedes
VW
BMW (12)
Audi (8)
Ford (7)
Toyota (7)
Volvo (6)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Love & regler (0)
Luksus (3)
Miljø (0)
Sparetips (0)
Sport (3)
Leder du efter en bil, der kan køre længe? Så bør du måske skele til bestemte mærker. Men tjek, hvad tidligere ejere har investeret i bilen.
Nye plug-in hybridmodeller som VW Passat GTE og BMW 320E følger Mercedes 350e.
Test: Det er bekosteligt at få fabriksmonteret navigationsanlæg i bilen, og der er stor forskel på brugervenligheden, viser test.
Teknologi: Vi tester fremtidens instrumentbord i BMW, Mercedes og VW-modeller, hvor du med finger- eller håndbevægelser kan styre instrumenterne.
Stadig flere af de professionelle bilister vil have automatisk gearskifte i den nye firmabil.
Mercedes og VW-koncernen samt Nissan konstruerer øjeblikkets sikreste biler målt på crashsikkerhed. Ringest er Renaults nettomærke Dacia.
Eksklusive biler sælger godt. VW og flere andre hopper nu med på premium-bølgen.
Nye firmabiler er rullende kontorer og alt, hvad en moderne forretningsmand m/k kan forlange. Benhård konkurrence giver lav beskatning og ekstra højt udstyrsniveau i de nye modeller. Christian Schacht, redaktør på JP Aarhus Motor, har testet biler siden 1997 og gennemgår her 13 aktuelle ...
Kørerne af 80’ernes GTI’er er blevet seniorer, der nok så meget drømmer om lædersæder og automatgear – og power under højre fod er stadig et must. Derfor lokker tyskerne nu de gamle kunder med det nyeste: voksen-GTI’en.
Mercedes eller Audi? Eller måske en Golf med det hele? Den nye downsizing-klasse skaber helt nye muligheder for en forfriskende firmabil. Her sammenligner vi fire af de mest oplagte bud.
Viser 1-10 af 19 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...