Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Elbil (174)
Hybridbil (83)
Minibil (63)
Hatchback (34)
Sedan (27)
Vælg biltype
close
  Bilmærke
VW (69)
Toyota (64)
Peugeot (43)
Opel (40)
BMW (30)
Renault (30)
Honda (26)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Miljø
Bilfabrikkerne kører det helt store hemmelighedskræmmeri med kommende nyheder; hvis nyheden slipper ud for tidligt, kan det forstyrre salget af de eksisterende biler. Vi har jagtet en af de mest hemmelige – den kommer fra Kia.
Premiere: Rapport fra et bizart pressemøde hos Tesla, som til gengæld bød på en fin oplevelse af selve bilen.
Premiere: Fjerde generation Prius giver mere mening, end man umiddelbart skulle tro. Selv om den ser grim ud, kører den godt og ikke mindst langt på literen.
Toyota klar med en plug-in-version af hybridbilen Prius, der kan klare 50 km kørsel på ren el.
Pirelli er pioner inden for at udvikle dæk specifikt til de forskellige bilmodeller. Sådanne skræddersyede dæk koster lidt ekstra – men så passer bil og dæk også optimalt sammen, viser vores test.
Vel ligner den blå og sorte Peugeot 308’er noget fra et tuner-træf. Men det er den ikke, slet ikke. Den er franskmændenes bevis på, at hybrid-teknik også kan være hurtig og udfordrende. Foreløbig har fabrikkens udviklingsafdeling ét eksemplar – det er det, vi kører her.
Premiere: De færreste tænker over styresystemet i telefonen. Det vil også gælde biler, for der er ikke ret meget forskel på, om din bil drives af benzin, diesel, el eller brint.
Test: Den mest populære Mercedes leveres også som opladningshybrid. Mekanikken fungerer til et 12-tal, og kombinationen af batteri og konventionel motor fungerer godt.
E-Mehari med en elmotor på 68 hk er den første model i Citroëns nye modelserie med det åbne retro-karrosseri.
Konceptbilen Mission E sættes i produktion – og springer lige i haserne på Tesla. Porschen er en 4-dørs coupé med elmotor og 600 hk. Og har en rækkevidde på 500 km.
Viser 1-10 af 627 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...