Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Brintbil
Elbil (3)
Amerikanerbiler (0)
Autocamper (0)
Busser (0)
Cabriolet (0)
Campingvogn (0)
  Bilmærke
Toyota (6)
Honda (4)
Hyundai (2)
Nissan (1)
VW (1)
Abarth (0)
AC (0)
  Emner
Miljø
Brancheinfo (0)
Love & regler (0)
Luksus (0)
Sparetips (0)
Sport (0)
Vedligehold (0)
Premiere: De færreste tænker over styresystemet i telefonen. Det vil også gælde biler, for der er ikke ret meget forskel på, om din bil drives af benzin, diesel, el eller brint.
Selvfølgelig er japanerne med på de internationale biludstillinger i både Europa og USA. Men det virkelige kig ind i japanernes fremtidstanker får man på deres hjemmebane – på Tokyo Motor Show. Og her er ingen tvivl: Fremtiden er elektrisk. Med el fra en stikkontakt eller et brintværk ombord. Som i ...
Egentlig en elbil, men en elbil på en helt ny måde. Den nye Toyota Mirai har nemlig sit eget kraftværk med om bord, og derfor er rækkevidden overraskende lang. Dernæst ingen, altså virkelig ingen CO2-udledning.
Danmark har allerede et landsdækkende net af tankstationer, hvor man kan tanke brint. Nu triller den første brintbil fra Toyota
Toyota Mirai med brændselscelle kan køre over dobbelt så langt på en tankfuld brint end elbiler kan på en ladning strøm.
Miljø: Danmark er et af de første lande, der får Toyotas nye brintbil, Mirai. VW viser brint-prototypen Golf HyMotion.
Hyundai, Honda, Toyota og Nissan lader op til at rulle brintbiler ud over Kongeriget, mens 10-15 brintstationer er på vej.
Hyundai vil masseproducere brintbiler fra 2015 og ser Danmark som et muligt foregangsland.
Honda FCX Clarity er det hidtil mest gennemtænkte bud på en brændselscellebil.
Skal fremtidens elbiler drives af batterier eller strøm fra brændselsceller, som kører på brint? Mulighederne er til skue ved klimatopmødet i København.
Vi anbefaler
Loading...