Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Vælg biltype
close
 • Amerikanerbiler (0)
  Autocamper (0)
  Brintbil (0)
  Busser (0)
  Campingvogn (0)
  Crossover (0)
  Gasbil (0)
  Lastbil (0)
  MPV & minibus (0)
  Muskelbil (0)
  Specialbiler (0)
  SUV & 4WD (0)
  Van & varebil (0)
  Veteran (0)
  Bilmærke
Tesla (16)
BMW (10)
Porsche (8)
VW (8)
Honda (4)
Audi (3)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Miljø
Sport
Luksus (18)
Sparetips (0)
Vedligehold (0)
Bilfabrikkerne kører det helt store hemmelighedskræmmeri med kommende nyheder; hvis nyheden slipper ud for tidligt, kan det forstyrre salget af de eksisterende biler. Vi har jagtet en af de mest hemmelige – den kommer fra Kia.
Vel ligner den blå og sorte Peugeot 308’er noget fra et tuner-træf. Men det er den ikke, slet ikke. Den er franskmændenes bevis på, at hybrid-teknik også kan være hurtig og udfordrende. Foreløbig har fabrikkens udviklingsafdeling ét eksemplar – det er det, vi kører her.
Konceptbilen Mission E sættes i produktion – og springer lige i haserne på Tesla. Porschen er en 4-dørs coupé med elmotor og 600 hk. Og har en rækkevidde på 500 km.
Inden for få år er Aston Martin klar med en elektrisk limousine på 1000 hk.
Slut med den 3,6-liters suge-boxermotor i Porsche 911, der nu får 3,0 boxer-motorer med dobbelte turboladere og ny front på karosseriet.
BMW i8 er ingen Tesla. Den er meget federe!
Reportage: Nu kan du oplade en elbil undervejs hele vejen ned gennem Europa. Vi ser, om en Tesla S P85D kan stå distancen på en tur fra Aarhus til Hamborg – og retur.
Premiere: Vi kører første danske tur i den nye opladningshybrid, VW Golf GTE. Med elmotor, benzinmotor og masser af kræfter bør den være aktuel herhjemme.
Med den nye 2-serie Coupé er BMW klar til at rulle et endnu bredere modelprogram ud.
Cruising med taget nede. Langs kysten, gennem skoven, ind gennem byen. Det er en af sommerbilismens herlige discipliner. I år har kalechen fået sit store comeback – det viser sammenligningen af to af de nye mod den hidtidige konge blandt cabrioleter.
Viser 1-10 af 79 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
>
Vi anbefaler
Loading...