Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Vælg biltype
close
  Bilmærke
VW
Opel (7)
Audi (5)
Peugeot (4)
Skoda (4)
Toyota (4)
BMW (3)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Miljø
Luksus (3)
Sport (8)
Vedligehold (0)
Golf TSI Bluemotion klarer 23,3 km/l og ligger på linje med Ford Focus 1,0 Ecoboost.
Premiere: Vi kører første danske tur i den nye opladningshybrid, VW Golf GTE. Med elmotor, benzinmotor og masser af kræfter bør den være aktuel herhjemme.
Udviklingsbudget: VW-koncernen bruger 637 mia. kr. i en ny udviklingssatsning, der skal gøre mærket til verdens førende. Vi har besøgt udviklingsafdelingen for at se, hvad de har i ærmet.
Miljø: Danmark er et af de første lande, der får Toyotas nye brintbil, Mirai. VW viser brint-prototypen Golf HyMotion.
Testduel: BMW’s superavancerede elbil, i3, møder den helt nye og mere konservative e-Golf. Begge er fremragende elbiler, men rækkevidden imponerer stadig ikke i biltypen.
Ny teknik er den nye Passats trumfkort: Nye CO2-venlige motorer, nye kører-assistenter og ny digital kabine. Med den nye Passat, den ottende i rækken, spiller Volkswagen op både overfor ”de brede” som Opel Insignia og ”de dyre” som Mercedes C-Klassen.
Langt mere elektronik, det bredeste udvalg af motorer og flottere design skal bringe Passat derhen, hvor den var engang: som kongen af firmabiler.
Premiere: Første danske prøvetur i den nye Golf GTE, der kan oplades i stikkontakten og suppleres med en kraftig benzinmotor, så den er hverdagsanvendelig.
Lige nu er der seks oplagte elbiler at vælge imellem med priser fra knap 200.000 kr. helt op til 800.000 kr. Men nok så vigtigt; med rækkevidder mellem typisk cirka 150 km og op til tæt ved 500 km.
Premiere: I forbifarten er den anonym, men VW e-Golf er så kompetent, at den ligner øjeblikkets bedste elbil.
Viser 1-10 af 69 resultater
1
2
3
4
5
6
7
>
Vi anbefaler
Loading...