Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Hatchback
Amerikanerbiler (0)
Autocamper (0)
Brintbil (0)
Busser (0)
Cabriolet (0)
Campingvogn (0)
  Bilmærke
Abarth (0)
AC (0)
Adria (0)
Agile (0)
Airstream (0)
Alfa Romeo (0)
Aston Martin (0)
  Emner
Brancheinfo (0)
Love & regler (0)
Luksus (0)
Miljø (0)
Sparetips (0)
Sport (0)
Vedligehold (0)
Test: Hyundai i20 får flere kræfter og lavere forbrug takket være helt ny trecylindret benzinmotor med turbo.
I tilfældet Toyota Auris er en ny lille 1,2-liters motor nærmest en revolution.
Premiere: Vi kører sidste omgang i Alfas Giulietta, der får nok et facelift, inden en afløser er klar. Selv om den ikke er uden svagheder, er den fortsat et køreglad alternativ.
Opel Corsa OPC har med sine 207 hk fået flere muskler i seneste version, og så er den blevet til at holde ud at køre i det daglige.
Nissan Pulsar 190 Tekna R har masser af kræfter og udstyr, men er steril og anonym.
Premiere: Jaguar er tilbage i direktørklassen med en helt ny XF. Undervognen er fremragende, men fornemmelsen af luksus halter visse steder i den store bil
Der er længe mellem topkarakteren seks stjerner ud af seks mulige. Ved den nye Astra sætter vi imidlertid flueben ud for alt, der skal til for at opnå topkarakter: lavt forbrug, god plads i kabinen, underholdende køreegenskaber og lav pris.
Opels vigtigste bil er klar som 11. generation. Massagesæder og avanceret matrixlys skal lokke kunderne til at købe den nye Astra, der har tabt op til 200 kg på vægten.
Premiere: Kia har savnet moderne motorer, men nu er de endelig klar. Ny tre-cylindret med turbo i rammer perfekt og bør få konkurrenterne til at få svedige håndflader.
Premiere: Den nye Honda Jazz ligner sig selv og byder på umådelig meget bagsædeplads og avanceret sikkerhedsudstyr, men plages af en gammeldags motor.
Vi anbefaler
Loading...