Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Hatchback
Amerikanerbiler (0)
Autocamper (0)
Brintbil (0)
Busser (0)
Cabriolet (0)
Campingvogn (0)
  Bilmærke
Ford
Abarth (0)
AC (0)
Adria (0)
Agile (0)
Airstream (0)
Alfa Romeo (0)
  Emner
Brancheinfo (0)
Love & regler (0)
Luksus (0)
Miljø (0)
Sparetips (0)
Sport (0)
Vedligehold (0)
Premiere: Den faceliftede Ford Focus ST er den måske sjoveste bil til under en halv million, og så fås den også som diesel.
Skarpt design, kvalitetsgefühl og køreevner gør Focus til en værdig Golf-konkurrent.
Vi tester Volkswagen Polo 2014 mod klassens bedste målt på køreegenskaber, nemlig Ford Fiesta.
Premiere: Ford Focus ser bedre ud, kører fantastisk og giver mere for pengene. Facelift har gjort den til en af klassens bedste biler.
Premiere: Ford Mondeo er allerede til salg i USA, som Ford Fusion. Herhjemme kommer den først i slutningen af 2014. Vi tog til Los Angeles for at teste bilen.
Test: Den nye Golf GTI er nærmest perfekt og vinder derfor testen mod Ford Focus ST, som til gengæld har mere karisma, takket være sit bølledesign og en potent motorlyd.
Ford Fiesta ST underholder ved alle hastigheder. Den er svingglad, hurtig og rimelig i pris.
Nu kommer den første ægte hurtigudgave af den nye Fiesta: ST 2013 er klar. Siden den forrige er effekten gået op, og forbruget gået ned. Men ellers er alt ved det sædvanlige – Ford er stadig stjernedygtig til at lave biler, der kører skidesjovt.
Den første Ford Kuga var en ren europæisk bil. Ny generation skal tilfredsstille hele verdens smag, og det gør bilen kedeligere i designet, mens undervognen har mistet den skarphed og kant, der kendetegner de fleste Ford-biler.
Vi anbefaler
Loading...