Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Amerikanerbiler (0)
Autocamper (0)
Brintbil (0)
Busser (0)
Cabriolet (0)
Campingvogn (0)
Coupé & sport (0)
  Bilmærke
Abarth (0)
AC (0)
Adria (0)
Agile (0)
Airstream (0)
Alfa Romeo (0)
Aston Martin (0)
  Emner
Brancheinfo (0)
Love & regler (0)
Luksus (0)
Miljø (0)
Sparetips (0)
Sport (0)
Vedligehold (0)
Der er langt mellem biler, der scorer alle seks stjerner. Her er en af de sjældne: Den nye Porsche 718 Boxster.
Der er længe mellem topkarakteren seks stjerner ud af seks mulige. Ved den nye Astra sætter vi imidlertid flueben ud for alt, der skal til for at opnå topkarakter: lavt forbrug, god plads i kabinen, underholdende køreegenskaber og lav pris.
Mazda MX-5 revolutionerede markedet for små sportsvogne, da den første ramte asfalten i 1989. Foruden et charmerende ydre emmede den lille roadster af klassisk køreglæde trods en beskeden motor og simpel mekanik. Alt dette er videreført i den helt nye MX-5.
1952. Den første Mercedes Mågevinge. Den første sejr på Le Mans. Et stykke uvurderlig bilhistorie. Og nu har tyskerne efter et par forsøg endelig bygget en nutidens Mågevinge – også selv om den har helt almindelige døre. Vi kører den nye sportsvogn, Mercedes-Benz AMG GT.
Der er langt mellem biler, vi giver karakteren seks stjerner. Men her er Ford Focus med den 1-liters, 3-cylindrede motor. Motorens kræfter og lave forbrug sikrer, at den overtager Volkswagen Golfs hidtidige status som den bedste i klassen.
Der er længe mellem de store skridt i bilevolutionen – men her er et af dem; den nye Volkswagen Golf GTE. Avanceret hybridteknik sikrer længere på literen end diesel og lige så meget fart som i en rigtig GTI og tilmed – og her er den store pointe – til overraskende lav pris.
Vi har den sjældne karakter seks stjerner parat til den nye BMW M3 og den tilsvarende coupé, M4. Motor med enorme overarme, men samtidig overraskende lavt forbrug. Rigelig styre-power og verdens mest præcise bagende.
Baghjulstræk eller forhjulstræk? Diskussionen har kørt i 86 år, og den holder aldrig op. Eller også gør den efter denne duel mellem en af øjeblikkets absolut bedste baghjulstrækkere – Toyota GT86 fra Japan – og en af de ligeledes absolut bedste med træk foran – Volkswagen Golf GTI Performance. Netop ...
i3. Læg godt mærke til denne lille kode, for det er navnet på en af de biler, der går over i historien. BMW i3 sætter en helt ny standard for elbilers konstruktion, køreegenskaber, design og balance mellem fart og forbrug.
Vi giver den sjældne topkarakter, seks JP-stjerner af seks mulige, til den nyeste fra Volkswagen.
Vi anbefaler
Loading...