Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Sedan (2)
Minibil (1)
Amerikanerbiler (0)
Autocamper (0)
  Bilmærke
Opel
Ford (2)
VW (2)
Audi (1)
BMW (1)
Citroën (1)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Luksus
Brancheinfo (0)
Love & regler (0)
Miljø (0)
Sparetips (0)
Sport (2)
Vedligehold (0)
Opels vigtigste bil er klar som 11. generation. Massagesæder og avanceret matrixlys skal lokke kunderne til at købe den nye Astra, der har tabt op til 200 kg på vægten.
Opel Adam Rocks 1,0T har attitude og en velsmurt trecylindret motor.
Nichebiler er forholdsvis billige og kan være genveje til en sjov bil. Men der er faldgruber.
Hvad er hurtigst gennem slalomportene: skidronningen Wiberg fra Sverige eller den nye Insignia Skiing Edition fra Tyskland? Måske får vi det aldrig rigtigt at vide – men her er alligevel et forsøg på et svar.
Firmabil? Så bliver der næsten per refleks svaret VW Passat eller Ford Mondeo, til nød måske Opel Insignia. Men med bare lidt fantasi er der jo masser af andre oplagte biler – en del af dem måske med mere luksus og i hvert fald mere signalværdi. Her er en håndfuld af de bedste blandt de oversete.
Premiere: Opel er klar med deres største cabriolet nogensinde. Cascada er tyst, byder på ny lækker motor og har imponerende teknik i kalechen. Bilens største problem er, at den hedder Opel.
Med to turboer og efternavnet OPC spiller den hurtigste Opel Insignia op. Men er det mest blændværk, eller er den for alvor god? Vi tager den 325 hk's V6-Insignia til verdens mest seriøse eksamensbord, Nürburgring, for at få svar.
Dobbelttest: Gør døren høj, carporten vid – ugens testbiler ligner præcis, hvad de er: Et par ordentlige skuder til farende fi rmafolk og fordringsfulde familier.
Vi anbefaler
Loading...