Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Vælg biltype
close
  Bilmærke
Peugeot
Citroën (34)
VW (33)
Toyota (29)
Ford (22)
Opel (21)
Hyundai (17)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Love & regler (0)
Luksus (5)
Miljø (43)
Sport (33)
Den nye Peugeot 3008 byder på avanceret betjening med digital instrumentering.
Leasing tager sig jo tillokkende ud. Men er leasing nu også den klogeste måde at skaffe sig ny bil på? Peugeot siger ja. Toyota både og. Mens Citroën siger nej da – det er klogest at købe. Se, hvordan tre forskellige firmaer sælger den samme bil på tre forskellige måder.
Nyt udtryk til den høje og praktiske Peugeot 2008, der får et midtvejsfacelift.
Vel ligner den blå og sorte Peugeot 308’er noget fra et tuner-træf. Men det er den ikke, slet ikke. Den er franskmændenes bevis på, at hybrid-teknik også kan være hurtig og udfordrende. Foreløbig har fabrikkens udviklingsafdeling ét eksemplar – det er det, vi kører her.
De tre producenter er på vej med fælles minibusser, der får plads til op mod ni om bord.
I den medrivende GTI-klasse har Peugeot været fraværende de senere år. Men nu er den franske løve tilbage på jagtsporet. Takket være 270 turboheste og et sæt aggressive køreegenskaber er den nye 308 GTi klar til at bide skærmkasserne af VW Golf GTI & co.
Helt ny bil, lav førstegangsydelse og ingen bekymringer om værditab. Det er ifølge FDM de store fordele ved at lease i stedet for at eje. Men måske er der en anden og endnu billigere vej at gå. Hør hvad forbrugerøkonom Allan Skytte Christensen foreslår.
De to førende bilmærker i Danmark er lige nu Peugeot og Volkswagen. Den ene satser på, at kunderne leaser, den anden på, at kunderne køber. Hvorfor to så forskellige metoder?
Flere og flere køber deres drømmebiler fra 70’erne og 80’erne, der nu kan indregistreres som veteranbiler.
Peugeot viser den køreklare 308 R Hybrid, der yder hele 500 hk.
Viser 1-10 af 191 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...