Find mere om:
Nyhed: Ny Sportage til angreb i SUV-klassen | bil.guide.dk

Nyhed: Ny Sportage til angreb i SUV-klassen

Kia klar med den nye Sportage, som har navigationsanlæg, bakkamera og alarm for vognbaneskift med i basismodellen fra 300.000 kr.

Kampen skærpes i SUV-klassen, hvor Kia nu lancerer den nye Sportage, der med sine 4,48 meter og 2,67 mellem akslerne er en skvis større end Nissan Qashqai, der genopfandt klassen med familievenlige og højbenede modeller.

Med en startpris fra godt 300.000 kr. for den billigste 1,6 GDI vision med en 132 hk benzinmotor befinder vi os dog i et luftlag, der mere nærmer sig Ford Kuga og VW Tiguan. Til gengæld byder den nye model på et omfattende grundudstyr, der bl.a. omfatter en syv tommers farveskærm med TomTom-navigationsanlæg og syv års gratis opdateringer, bakkamera, alarm for utilsigtet vognbaneskift og alu fælge. Automatisk nødbremse er dog ekstraudstyr og til 15.000 kr.

Fabrikken fremhæver, at den nye model er blevet mere støjsvag, bl.a. takket være støjdæmpende ruder, mens styretøjet er blevet mere præcist omkring midterstillingen. Netop styretøjet var et kritikpunkt på den gamle model, så det ser vi frem til at prøve.

Kia pønser på storfamiliebil

Motorprogrammet omfatter også en turbo benzinmotor på 177 hk og to 2,0 liters dieselmotorer på 136 hk og 185 hk samt mulighed for en syvtrins automatgearkasse med dobbeltkobling.

Modellen, der fås med to- og firehjulstræk, lanceres til maj.

Test af Kia Sportage 2,0 CRDi Premium

10-11-2013: Kia Sportage er en af de spændende nye i klassen – men den skuffer på flere områder. Læs artikel

Nyhed: Funktionel Honda er næsten en varebil

11-11-2012: CR-V er den vigtigste Honda på det danske marked. Til november er bilen klar i en ny generation. Læs artikel

Nyhed: Kia ruller sig ud i en ny klasse

06-03-2016: Det koreanske mærke viser den endelige version af Niro, som er en ny højbenet hybridbil. Læs artikel

Nyhed: Her er Skodas nye ansigt

01-03-2016: Skoda lader sløret falde for konceptet over den kommende store SUV , som også giver hint om mærkets kommende designsprog. Læs artikel

Nyhed: Her er den nye kæmpe-Skoda

03-02-2016: Den tjekkiske fabrik bevæger sig ind på SUV-markedet med en bil, der får plads til syv personer. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...