Find mere om:
Nyhed: Forfinet bamse-Mercedes | bil.guide.dk

Nyhed: Forfinet bamse-Mercedes

Stjernemærket skruer op for glamouren på den nye Mercedes GLS, som bliver mere eksklusiv.

Stjernen skal stråle klarere på den store Mercedes GL, som nu kommer til at hedde GLS og får et løft på design og udstyr.

Det ekstra bogstav, som skal signalere slægtskabet med den ypperlige S-klasse, følges af en række features, som løfter modellen fra at være en syvsædet og komfortabel firehjulstrækker til et statement af en SUV, der i endnu højere grad skal kunne bide skeer med konkurrenter som Range Rover.

Bedre køredynamik

Det sker på de ydre linjer med en større og mere ungdommelig front, som matcher den fornyelse, som skyller hen over mærket i øjeblikket, men bagenden friskes også op. Under huden byder den store model på en forbedret, luftaffjedret undervogn og køredynamikprogrammer, der på samme tid både skal give bedre komfort og mulighed for sportslig opsætning.

James Bond-teknologi i Range Rover

Den mest ekstreme model, bliver den nye AMG GLS 63 4Matic, som byder på 585 hk. V8-motoren kaster et moment på hele 760 nm fra sig allerede ved 1.500 omdrejninger og får overført de mange kræfter ved hjælp af en syvtrins automatgearkasse fra AMG. De andre modeller har det nye nitrins 9G-Tronic automatgear.

Motorbestykningen spreder sig ellers fra en V6-dieselmotor på 258 hk, en ditto benzinmotor på 333 hk og en V8-benzinmotor på 455 hk.

B972136307Z.1_20151116102035_000+G5EP3U9S.2-0.jpg

Ellers er der lagt vægt på det komfortable i modellen. Mercedes fremhæver en kabine i nappalæder, hvor føreren har greb i et multifunktionsrat i træ og læder, mens luften er renset ved hjælp af ionisering. Det er noget, som tæller i en tid, hvor der fortsat er mere fokus på indeklima.

Sikkerhedsarsenal

Ellers rulles hele arsenalet af nye mulige sikkerhedssystemer ud, bl.a. med stop&go- pilot, automatisk nødbremse, der registrerer fodgængere og alarm for krydsende trafik.

GLS-modellen følger den store omlægning i modelbetegnelserne, så SUV-crossover programmet nu omfatter GLA, GLC, GLE og GLE Coupé samt den firkantede G-klasse.

Ny Mercedes GLC 250d 4MATIC udfordrer X3 og Q5

Den danske Mercedes-importør har endnu ikke oplyst om lokale priser, udstyr eller datoen for lancering af den nye GLS.

Test af Mercedes GLC 250d 4MATIC

26-10-2015: Premiere: Ny Mercedes-Benz SUV afløser GLK-modellen og går direkte efter konkurrenter som Audi Q5, BMW X3 og Volvo XC60. Bilen ligner et hit. Læs artikel

Nyhed: Nyt fra den store SUV-verden: Mercedes facelifter ML-serien

25-06-2015: Den store SUV fra Mercedes, ML hedder den, står foran en opdatering og et facelift. Vi befinder os et pænt sted oppe i millionklassen. Læs artikel

Test af Mercedes ML63 AMG

04-01-2013: En efterårssøndag blev stranden ved Blokhus nærmest til et ørkenlandskab som i Dakar-Ralliet, da den nye Mercedes ML med AMG-tun satte sine enorme dæk på sandet. V8-maskine med turboer på rad, 525 hk og en prisseddel på op mod 2,5 mio. kr. Læs artikel

Nyhed: VW sender sin luksus-SUV på slankekur

11-06-2016: Den næste store SUV-nyhed fra VW er Tiguan, der er klar fra næste måned. Men allerede nu løfter tyskerne sløret for den følgende nyhed af denne type. Læs artikel

Test af Volvo XC90 D5 AWD aut. - Momentum

26-06-2015: Test: Den nye Volvo XC90 er en opvisning i design og teknik. For første gang er den et alternativ til de sydtyske konkurrenter og er nu klar til at lægge verden for sine dæk. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...