Find mere om:
Nyhed: Her er Skodas nye ansigt | bil.guide.dk

Nyhed: Her er Skodas nye ansigt

Skoda lader sløret falde for konceptet over den kommende store SUV , som også giver hint om mærkets kommende designsprog.

Afsløringerne er kommet med små skridt, men nu løfter Skoda endelig sløret til side og viser konceptbilen Vision S, som giver et godt hint om, hvordan den kommende store syvpersoners SUV fra mærket kommer til at se ud.

Modellen viser samtidig, hvad vej Skodas fremtidige designsprog vil pege. Modellen er skabt af mærkets hofdesigner, Jozef Kaban, og udtrykket har hentet inspiration fra tjekkisk kubisme og bøhmisk krystalkunst, hedder det fra Skoda. Den noget pompøse front har for øvrigt modpol i et agterstykke med kraftig inspiration fra Skoda Superb. Den 4,70 meter lange bil vises som en plug-in hybrid, hvor en 1,4-liters TSI-benzinmotor på 150 hk spiller sammen med en elmotor på 40 hk.

Modellen kan køre 50 km på strøm alene, har en samlet rækkevidde på 1.000 km, hvilket matcher en VW Tiguan GTE.

Den nye model, som kommer til næste år, får angiveligt navnet Kodiak. Den følges af koncern-søskende, som også omfatter den nye fempersoners Seat Ateca, mens Tiguan kommer med plads til fem eller syv om bord.

Qashqai-konkurrent fra Seat

Skoda har angiveligt flere SUV’er på vej. De følger en trend på europæisk plan, som peger hen mod langt flere af de højbenede og praktiske familiebiler.

Nyhed: Her er den nye kæmpe-Skoda

03-02-2016: Den tjekkiske fabrik bevæger sig ind på SUV-markedet med en bil, der får plads til syv personer. Læs artikel

Test: Tre biler med træk på alle fire

07-02-2013: Vi prøver tre crossover-typer til godt 300.000 kr. Læs artikel

Nyhed: Ny Sportage til angreb i SUV-klassen

15-02-2016: Kia klar med den nye Sportage, som har navigationsanlæg, bakkamera og alarm for vognbaneskift med i basismodellen fra 300.000 kr. Læs artikel

Nyhed: Her er den: Den hurtigste og dyreste SUV

15-09-2015: Den store Bentayga bringer Bentley ind i en helt ny bilklasse af store SUV-modeller. Læs artikel

Nyhed: September bliver Superb

09-05-2015: Skoda er klar med et endnu rummeligere flagskib, der lægger fra land i sensommeren. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...