Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Sedan
  Bilmærke
Audi
BMW (8)
Mercedes (7)
VW (3)
Kia (2)
Volvo (2)
Buick (1)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Love & regler (0)
Luksus (14)
Miljø (2)
Sparetips (0)
Sport (7)
Audi S8 får en storebror, som med hele 605 hk puster til konkurrenterne fra Mercedes og BMW, indtil en helt ny A8-model kommer i 2017.
Test: En fræk front og nye motorer er hovedingredienserne i et effektivt facelift til Audi A6, som vi tester i to forskellige versioner med 190 hk og 218 hk dieselmotorer.
Kørerne af 80’ernes GTI’er er blevet seniorer, der nok så meget drømmer om lædersæder og automatgear – og power under højre fod er stadig et must. Derfor lokker tyskerne nu de gamle kunder med det nyeste: voksen-GTI’en.
Audi A3 Limousine er en underholdende sag med den 1,4 liter benziner på 140 hk og automatgear.
De Fire Ringe stod med to designproblemer: I porteføljen var en forfejlet kaleche-udgave af A3, og samtidig manglede tyskerne en elegant sedan-udgave til A3-serien. Tyskerne fandt en smart løsning på begge problemer: at designe en ny, slikket A3 sedan og på basis af den at kreere en ny kaleche-version.
Premiere: Efter blot tre år er Audis topmodel strammet op med ny teknik og friske motoroverhalinger. Avanceret LED-lys er standard på alle versioner.
Duel: BMW 518d og Audi A6 2,0 TDI er to skarpe bud på en direktørbil til omkring en halv mio. kr. BMW har dog en lige lovlig lille dieselmotor.
Mercedes eller Audi? Eller måske en Golf med det hele? Den nye downsizing-klasse skaber helt nye muligheder for en forfriskende firmabil. Her sammenligner vi fire af de mest oplagte bud.
Premiere: Audi A3 sedan er vellykket og kan blive en stor konkurrent til storebror, A4, som den ligner op ad dage.
Små justeringer på den enorme Audi A8 før næste generation er klar om et par år.
Viser 1-10 af 28 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...