Biler - nyheder, guides og test

  Biltype
Sedan
Vælg biltype
close
 • Amerikanerbiler (0)
  Autocamper (0)
  Brintbil (0)
  Busser (0)
  Campingvogn (0)
  Crossover (0)
  Gasbil (0)
  Lastbil (0)
  Minibil (0)
  MPV & minibus (0)
  Muskelbil (0)
  Racerbiler (0)
  Specialbiler (0)
  SUV & 4WD (0)
  Van & varebil (0)
  Veteran (0)
  Bilmærke
BMW (12)
Audi (7)
Opel (6)
Mazda (5)
Mercedes (4)
Bentley (3)
Jaguar (3)
Vælg bilmærke
close
  Emner
Sport
Brancheinfo (0)
Love & regler (0)
Luksus (23)
Miljø (4)
Sparetips (0)
Vedligehold (0)
Taiwanesisk Tesla-konkurrent klarer angiveligt 650 km på en opladning.
Premiere: Den i forvejen vellykkede VW Passat får et elektrisk boost i form af den efterhånden velkendte hybriddrivlinje fra Golf GTE. Bør man vælge den over en dieselmodel?
Audi S8 får en storebror, som med hele 605 hk puster til konkurrenterne fra Mercedes og BMW, indtil en helt ny A8-model kommer i 2017.
Premiere: Ny Mercedes GLE fås i vidt forskellige varianter, som alle forekommer vellykkede. Den almindelige GLE er et facelift af den hidtidige M-klasse, mens GLE Coupe kan ses som en konkurrent til BMW X6.
Næstefter topfart er ingen fartdisciplin så vigtig som acceleration – fra 0 til 100 km/t. Klart nok er supersportsvogne de hurtigste, men nogle familiebiler kommer altså også af sted med et skrald og to sorte 11-taller på asfalten. Vi har samlet de 10 hurtigste af de hurtige. Med noget af en ...
Test: En fræk front og nye motorer er hovedingredienserne i et effektivt facelift til Audi A6, som vi tester i to forskellige versioner med 190 hk og 218 hk dieselmotorer.
M for Motorsport. Så ved kendere, at der handler om biler med muskler
Alle tegneserieverdenens mest larmende "lyde" kan dårligt nok beskrive oplevelsen at køre den nye Subaru WRX STI. Så direkte er kontakten med asfalt eller grus under dækkene – og så larmende er lydkulissen.
Kørerne af 80’ernes GTI’er er blevet seniorer, der nok så meget drømmer om lædersæder og automatgear – og power under højre fod er stadig et must. Derfor lokker tyskerne nu de gamle kunder med det nyeste: voksen-GTI’en.
Duel: BMW 518d og Audi A6 2,0 TDI er to skarpe bud på en direktørbil til omkring en halv mio. kr. BMW har dog en lige lovlig lille dieselmotor.
Viser 1-10 af 56 resultater
1
2
3
4
5
6
>
Vi anbefaler
Loading...